profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brāļi Velmes tomēr startēs 'Rallijs Sarma', Samsonas, visticamāk, nestartēs

Mārtiņš Jankovskis 07.02.2018 - 23:05 Brāļi Velmes tomēr startēs 'Rallijs Sarma', Samsonas, visticamāk, nestartēs
Foto: facebook.com/AudiQuattroA2

Jau šajā nedēļas nogalē, 10. februārī, Gulbenes novadā startēs rallijs Sarma, kurā uz starta izies vairāk nekā 70 rallija un rallijsprinta ekipāžas. Jau ziņojām, ka pirms rallija ieskaites ekipāžām trasē dosies vēsturiskā rallija ekipāžas.

Atgādināsim, ka Alūksnes rallijā avāriju piedzīvoja Ivars un Andris Velmes, kuri kādā līkumā noskrēja no ceļa un sasita savu ''Audi Quattro A2'' mašīnu. Lai arī sākotnēji likās, ka bojājumi nebūs lieli, diemžēl vēlāk izrādījās, ka bojājumi ir lielāki nekā sākumā likās. Vēl pāris dienas atpakaļ ekipāžas starts Sarmas rallijā bija uz jautājumu zīmes, taču, kā trešdien portālam Go4speed atzina Ivars Velme, tad ekipāža tomēr izies uz starta.


Foto: facebook.com/domofoto

''Jā, diemžēl bojājumi izrādījās nedaudz nopietnāki, nekā sākumā izskatījās. Bija bojāts amortizators, kas bija jālabo. Tāpat bija vēl vairākas lietas jāsaved kārtībā, kā arī bija jāsūta jauns priekšējais bampers, spārns. Darba bija daudz. Gribu teikt paldies draugiem par atbalstu, Vagiracing, servisam RAAP, Grantiņi 1 un pārējiem par atbalstu.


Kaspars Kaņeps-Kalniņš gatavojas rallijam. Foto: No sportista arhīva speciāli Go4speed

Alūksnes rallijam gatavojās arī Kaspars Kaņeps-Kalniņš, kuram tā būtu atgriešanās pēc divu gadu pārtraukuma. Diemžēl Kasparu uz starta neredzējām, taču Sarmas rallijā sportists izies uz starta. Kaspars portālam atzina, ka uz pirmo posmu neizdevās kārtīgi sagatavot auto, tāpēc tika nolemts nestartēt. Taču Sarmas rallijā ekipāža ir gatava startam, kur tās rīcībā būs ''Mitsubishi Lancer Evolution VIII''.


Kaspars Kaņeps-Kalniņš gatavojas rallijam. Foto: No sportista arhīva speciāli Go4speed

Pēc portāla Go4speed rīcībā esošās informācijas, uz starta, visticamāk, neredzēsim Martina Samsonasa ekipāžu, kura Alūksnes rallijā piedzīvoja avāriju. Ekipāža bija plānojusi startēt arī Sarmas rallijā, taču pēdējā brīdī tika pieņemts lēmums nestartēt, lai arī auto esot bijis gatavs.


Foto: Vytautas Pilkauskas

Tāpat tantes pieturā runā, ka trešdien, gatavojoties rallijam Sarma, avāriju piedzīvojusi kāda ārzemju ekipāža.

Tikmēr labas ziņas publicējuši rallijs ''Sarma'' organizatori. ''Uzmanību, skatītāji, dalībnieki un labākie rallija fani! Šī vakara laikapstākļu atskats no mūsu ziemas brīnumzemes trīs dienas pirms rallija Sarma 2018 - sniega segas dziļums apmēram 19 cm, gaisa temperatūra -5°C, ātrumposmi ir bagātīgi klāti ar ledu''.


Foto: Laura Romanova

Tiekamies rallijā!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png