profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gorbans atklāj sezonas plānus, un ar WRC auto gatavojas 'Rally Sarma'

Go4speed 25.01.2018 - 09:38 Gorbans atklāj sezonas plānus, un ar WRC auto gatavojas 'Rally Sarma'
Foto: Mārtiņš Vanags, MVFoto

Alūksnes rallijā uzvaru svinēja ukraiņu pilots Valērijs Gorbans, kuram visa rallija laikā izvērtās sīva cīņa ar Jāņa Berķa ekipāžu. Pilots, kurš pēdējos gados startēja pasaules rallija čempionātā (WRC), šogad nolēmis izlaist WRC čempionātu, un tā vietā viņš nolēmis startēt Igaunijas rallija čempionātā.

''Pagaidām neesam nolēmuši, ar kādu auto brauksim WRC čempionātā. Lai nezaudētu sportisko formu un tos nobrauktos kilometrus, kas vajadzīgi, lai brauktu WRC, nolēmām startēt Igaunijas čempionātā,'' stāsta Gorbans.


Foto: Mārtiņš Vanags, MVFoto

Ekipāža atklāj, ka Alūksnes rallijā viņiem pirmās dienas otrajā posmā trasē izdevās apdzīt “0” ekipāžu, kura trasē tika izlaista tikai minūti pirms pirmās automāšīnas starta. Tāpat jāatzīmē, ka ekipāža pēdējā posmā gandrīz izlaida 14 sekunžu pārsvaru, jo kādā no līkumiem auto sagriezās un finišā Berķa ekipāžai tika zaudētas 11 sekundes.

Pēc rallija Gorbans atzina, ka ''Mēs pirmo reizi startējām šajā rallijā, tāpēc divkārt patīkami ir izcīnīt šo uzvaru. Mums rallijs ļoti patika, tāpēc ar lielāko prieku uz šo ralliju atbrauksim vēl kādu reizi.”

Zināms, ka šo ekipāžu uz starta redzēsim arī ''Rally Sarma'', kas būs otrais Igaunijas rallija čempionāta posms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png