profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Māris Neikšāns: Komandas sporta auto parku papildināsim ar Latvijā vēl nebijušu auto

Go4speed 05.12.2017 - 10:51 Māris Neikšāns: Komandas sporta auto parku papildināsim ar Latvijā vēl nebijušu auto
Neiksans Rally Sport komandas testi aprīlī. Foto: Motors & Sports

Veiksmīga 2017.gada sezona izvērtās Neiksans Rally Sport komandai, kas šogad startēja ne tikai Latvijas, Baltijas un Eiropas mēroga rallijos, bet arī Krievijas drifta čempionātā. Komandas vadošā ekipāža Jānis Berķis / Edgars Čeporjus, kuri pirmo gadu brauca ar Pasaules līmeņa ''Ford Fiesta R5'' tehniku, absolūtajā kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu. N4 klasē par čempionu kļuva NRS ekipāža Aleksandrs Mihailovs un Normunds Kokins, kuri aizvadīja stabilu sezonu.

Startējis tikai trīs rallijos, no kuriem divos tika izcīnītas uzvaras, trešo vietu N4 klases sezonas kopvērtējumā izcīnīja Pasaules rallijkrosa Audi rūpnīcas braucējs Reinis Nitišs, kuram treneris un stūrmanis bija komandas vadītājs Māris Neikšāns. Devīto vietu šajā klasē izcīnīja vācu braucējs Lazars Kans, kurš turpina apgūt Baltijas ceļu specifiku.


Foto: Motors & Sports

R2 klasē sesto vietu izcīnīja krievu braucējs Artūrs Muradjans ar stūrmani Pāvelu Čelebajevu, kuri šogad uzsvaru lika uz FIA Eiropas rallija čempionātu, apgūstot trases un gūstot pieredzi.

Komandu ieskaitē Neiksans Rally Sport izcīnīja godpilno trešo vietu.

''Kopumā sezona bija veiksmīga, jo tika izcīnīti vairāki tituli individuālajos čempionātos, gan arī kā komanda esam trijniekā. Šī gada laikā esam apguvuši daudz nianses darbā ar pasaules līmeņa R5 tehniku un guvuši vērtīgu pieredzi ERC. Jāuzteic labs mehāniķu darbs, jo mašīnas bija sagatavotas augstā līmenī un nebija izstāšanos tehnisku defektu dēļ. Vēlos pateikties komandas braucējiem, mehāniķiem un atbalstītājiem par aizvadīto sezonu. Prieks, ka komanda ir saliedēta un draudzīga, kas ļāva katru sacensību izbaudīt un aizvadīt pozitīvā atmosfērā.''


Foto: Motors & Sports

''Komandas sastāvu uz nākamo sezonu paziņosim drīzumā. Varam atklāt, kā komandas sporta auto parku papildināsim ar īpašu un Latvijā vēl nebijušu sporta auto,” ar intrigu nobeidz Māris Neikšāns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png