profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jocius pēc smagās avārijas iegādājas jaunu auto un domā par 2018.gada sezonu

Mārtiņš Jankovskis 12.10.2017 - 19:03 Jocius pēc smagās avārijas iegādājas jaunu auto un domā par 2018.gada sezonu
No sportista personīgā arhīva

Jau ziņojām, ka septembra izskaņā Lietuvā Druskininku apkārtnē tika aizvadīts Lietuvas rallija čempionāta noslēguma posms "Rally Classic Druskininkai", kur diemžēl piektajā ātrumposmā smagu avāriju piedzīvojusi pazīstamā Lietuvas rallija braucēja Deivida Jociusa ekipāža. Braucējs kopā ar stūrmani Donātu Zvicevičusu tika nogādāti slimnīcā.


Aculiecinieku foto: Facebook.com/SauliusMasonas 

Lai arī negadījumā auto tika pilnībā iznīcināts, par laimi, abi sportisti nopietnas traumas neguva.

Portāls Go4speed sazinājās ar Deividu Jociusu, kurš, kā allaž, bija jautrā noskaņojumā. "Man viss kārtībā. Joprojām turpinu ārstēties, kā arī katru dienu skrienu četrus kilometrus. Avārijas rezultātā lauzu septiņus pirkstus, kā arī man ir galvaskausa un smadzeņu bojājums, un daudz citas brūces. Taču man ir ļoti paveicies, lai arī avārija bija ļoti smaga," stāsta Deividas Jocius, kurš jau ārstējās mājās. Sportists atzina, ka stūrmanim esot lauzta kreisā roka un atslēgas kauls, taču arī viņam kopumā viss esot kārtībā un viņš lēnām jau atveseļojas.


Jocius slimnīcā. No sportista personīgā arhīva

Jautāts, kas bija par iemeslu minētajai avārijai, sportists atzina, ka bija liels ātrums, kā arī tajā vietā bija uzliets jauns asfalts. "Mācība ir tā, ka lielāka uzmanība jāpievēš, pierakstot trasi."

Lai arī kādām varētu šķist, ka ar šo avāriju 36 gadus vecais sportists varētu mest mieru rallijam, sportists tā nedomā. "Tagad manas domas ir par jauno auto un jauno 2018.gada sezonu, par ko informēšu nedaudz vēlāk. Domas beigt ralliju man nav. Atgriezīšos atpakaļ vēl stiprāks.''

Sarunas turpinājumā šo rindu autors smejot noteica, ka pastāv 60% varbūtība, ka sportists, guļot mājās un ārstējoties, gan jau meklē sev jaunu auto, uz ko Jocius smejot atteica: "Es jau sev esmu atradis mašīnu. Tā būs Proto automašīna."

Drīzumā Jocius paziņos savus nākamās sezonas plānus.

Smagā avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png