profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Atlaista Lietuvas rallija komisija, problēmas arī Igaunijā

Go4speed 28.02.2012 - 15:02 Atlaista Lietuvas rallija komisija, problēmas arī Igaunijā
Foto: Go4speed

Baltijas valstīs par rallija čempionāta norisi atbild autosporta federācijas paspārnē mītošās rallija komisijas. Kā tās strādā, to var novērtēt attiecīgās disciplīnas sportisti un sfēras pazinēji. Nesen jau ziņojām, ka otrajā Lietuvas rallija posmā šī rallija organizētājs šo posmu noorganizēja tā, lai gūtu pēc iespējas lielāku labumu sev, nedomājot par sportistiem (uz šo posmu tika norīkotas tikai divas tiesnešu brigādes).

Neilgi pēc minētā rallija Go4speed rīcībā nonāca informācija, ka Lietuvas rallija komisija esot atlaista. ''Nezinu sīkākus iemeslus, bet zinu to, ka rallija komisijas vadītājs ir atlaists," portālam atzina viens spēcīgs lietuviešu rallija braucējs.

Lai iegūtu tam apstiprinājumu, portāls griezās pie Latvijas rallija komisijas padomes vadītāja Jāņa Krastiņa, kurš apstiprināja šo informāciju. ''Jā, Lietuvas autosporta federācijas rallija komisijas vadītājs un visa rallija komisija ir atlaista. Punktu visam pielika pēdējais rallijs, pēc kura ļoti daudzi sportisti bija neapmierināti," saka Jānis Krastiņš.

Taču tas vēl nav viss. Izrādās, ka līdzīgas rakstura problēmas esot arī Igaunijā. Uz jautājumu, vai tā ir tiesa, ka arī Igaunijas rallija komisija palikusi bez tās vadītāja, Jānis turpina. ''Igaunijā situācija ir mazliet savādāka. Tur ļoti daudz cilvēku atteikušies strādāt federācijā, kā rezultātā tur izveidojās kaut kādas iekšējās problēmas. Līdz ar to arī tur būs jauns (visticamāk, jau ir) rallija komisijas vadītājs."

Uz jautājumu, vai tas daļēji varētu būt saistīts ar Kaspara Koitlas gadījumu, kad viņš, sastrīdoties ar rallija federāciju, nolēma šogad nestartēt Igaunijas rallija čempionātā, Krastiņš nevarēja to apstiprināt.  

Kā noskaidrojām no igaunijas kolēģiem, tad par jauno Igaunijas autosporta federācijas rallija komisijas vadītāju ir ievēlēts Kristo Krāgs.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png