profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: Igaunijas rallija galvenie palīgi - traktors, sniega lāpsta un virve

Go4speed 27.02.2012 - 15:06 VIDEO: Igaunijas rallija galvenie palīgi - traktors, sniega lāpsta un virve
Ekrānšāviņš no video

Igaunijas ''Võrumaa talveralli'' noslēdzās ar igauņu sportista Rainera Ausa ekipāžas uzvaru, bet otrajā vietā ierindojās Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns, kuri uzvaru no rokām izlaida pēdējā ātrumposmā, kad sanāca pabraukt garām vienam līkumam. Trešie pirmajā Igaunijas rallija čempionāta posmā palika jaunais un talantīgais Sīms Plangi.

''Võrumaa talveralli'' labākie momenti:


Pēc rallija pirmās dienas trešajā vietā atradās Rauls Jēts. Taču otrās dienas piektajā dopā Jēts pēc izbraukšanas ārpus trases nedaudz sabojāja mašīnu un bija spiests izstāties.

Jēts pieļauj kļūdu:


Diemžēl rallijs bez avārijām un kļūdām nav iedomājams. Tajā pašā piektajā posmā vienā līkumā kļūdu pieļāva divas ekipāžas – Gints Bremze/Toms Freibergs, kā arī ukrainis Ivans Ostapčenko. Ja mūsu braucēji tikai ieslīdēja kupenā un zaudēja apmēram piecas minūtes, tad ukraiņu ekipāža uzmeta kūleni un tajā līkumā pazaudēja gandrīz 20 minūtes.

Bremze un Ostapčenko izlido no trases:


Diemžēl neveiksmīgi rallijs beidzās mājiniekam Vilaram Venselam, kurš pēdējā posmā izlidoja no trases (jau pirms šī posma ekipāža absolūtajā ieskaitē bija pēdējā vietā). Jāatzīmē, ka, lai mašīnu izrakstu no sniega, bija nepieciešama traktora palīdzība.

Traktors cenšas izrakt BMW:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png