profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ukraiņu ekipāža pēc smagās avārijas turpina atveseļoties un drīzumā pametīs slimnīcu

Go4speed 29.08.2017 - 15:08 Ukraiņu ekipāža pēc smagās avārijas turpina atveseļoties un drīzumā pametīs slimnīcu
Ivans Mišins un Vitālijs Puškars.

Aizvadītajās brīvdienās Ukrainā norisinājās rallija sacensības, kas tika rīkotas par godu Jurijam Kočmaram, kurš nesen pēc 2015.gadā Kurzemes rallijā smagās avārijas gāja bojā. Kā ziņo rally.in.ua, tad pilnpiedziņas P8 klasē uz starta izgāja 17 automašīnas, taču finišu izdevās sasniegt tikai astoņām ekipāžām.

Starp startējušajām ekipāžām bija arī 2014.gada ERC Production kausa ieguvēji un agrāk vairākas reizes Latvijā startējušie Vitālijs Puškars / Ivans Mišins, kuri šajā rallijā arī cīnījās par augstākajiem rezultātiem. Taču diemžēl vienā no posmiem ekipāža piedzīvoja ļoti smagu avāriju.


Foto: Denis Sisin

Kā portālam Go4speed pastāstīja kāds aculiecinieks, tad ''Avārija bija briesmīga. Tā notika taisnā ceļa posmā. Iespējams, puiši uzbrauca uz kāda liela akmens, kas tika uzsviests uz trases pēc kādas no iepriekšējām automašīnām. Auto uzmeta vairākus kūleņus un izlidoja ārpus trases, kur tas turpināja velties. Biju tuvākais tiesnesis. Līdz avārijas vietai bija kādi 300 metri, uz kurieni mēs ar skatītājiem uzreiz sākām skriet. Puišus no sasistās mašīnas izvilka ātrāk atskrējušie rallija līdzjutēji. Ivans Mišins varēja pats nostāvēt un atradās normālā stāvoklī, taču Vitālijs izskatījās slikti. Viņš ļoti pārdzīvoja – gulēja un bija šoka stāvoklī. Viņš visu laiku prasīja, kas noticis ar stūrmani. Viņš ļoti pārdzīvoja par Mišinu, pat vairāk nekā par sevi. Taču, kad viņus ievietoja ātrās palīdzības mašīnā, tad jau viņš sāka saprast, ka ar stūrmani viss kārtībā. Arī viņš, tāpat kā stūrmanis, žēlojās par sāpēm.''


Foto: Denis Sisin

Otrdien stūrmanis Mišins paziņoja, ka ar viņiem viss ir kārtībā. ''Sveiki, draugi. Ar mums viss kārtībā – lēnām sākam atveseļoties. Kā saka medicīnas personāls, pēc piecām septiņām dienām varēsim pamest slimnīcu. Paldies visiem, kuri pārdzīvo, jūt līdzi un raksta mums. Nav iespējams atbildēt katram no Jums. Man ir atslēgas kaula lūzums un smadzeņu sasitums. Tikmēr Vitālijam ir smadzeņu sasitums, ribu lūzums, izmežģīts plecs un plaušu sasitumi. Tā ir oficiālā informācija,'' tā Ivans Mišins.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png