profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Samsonas Rally Rokiškis' rallijā krāšņs dalībnieku sastāvs, uz starta vairāki latvieši

Go4speed 02.08.2017 - 14:08 'Samsonas Rally Rokiškis' rallijā krāšņs dalībnieku sastāvs, uz starta vairāki latvieši
Martinas Samsonas. Foto: romasfoto

Šajā nedēļas nogalē Lietuvā, Zarasai apkārtnē, tiks aizvadīts ''Samsonas Rally Rokiškis 2017'' rallijs, kas būs gan ceturtais Lietuvas rallija čempionāta posms, gan arī ceturtais FIA Baltic rally trophy ieskaites posms.

Šis būs jauns rallijs, kur divās dienās sportistiem būs jāveic 12 ātrumposmi (133 km). Rallijs sāksies piektdien ar četriem posmiem, bet sestdien sportistiem būs jāveic astoņi ātrumposmi. Organizatori ziņo, ka šajā rallijā tiks piedāvāts viss – šauri meža ceļi, plaši un smilšaini grants ceļi, tramplīni un citas lietas.


Vitautas Švedas. Foto: Dominykas Girčys

Pavisam kopā uz starta izies ap 70 ekipāžām, taču to valstu klāsts būs plašs. Būs ekipāžas ne tikai no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas un Krievijas, bet arī no Somijas, Norvēģijas, Īrijas, Anglijas, Ukrainas, Polijas un Vācijas.

Ar pirmo numuru trasē dosies Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis, kuriem sekos Benediktas Vanagas un somu pilots Tēmu Asunmā, kurš pavisam nesen Somijas WRC rallijā izcīnīja trešo vietu R5 klasē. Jāpiebilst, ka Asunmā, kurš ir šī brīža Somijas rallija čempionāta līderis, trasē nedosies ar ''Škoda Fabia R5'', bet ''Subaru Impreza WRX Sti'', ar kuru viņš brauca daudzus gadus.


Tēmu Asunmā.

Tāpat uz starta izies Vitautas Švedas un Juha Salo, kurš Somijas rallija čempionātā ieņem otro vietu. Arī Salo, kurš Somijā brauc ar ''Peugeot 208 T16'', brauks ar ''Subaru Impreza WRX''. Astotais starta numurs Martinam Samsonasam, kurš trasē dosies ar ''BMW M3X''.

Vēl no latviešu sportistiem startēs Guntis Lielkājis/Ivars Grošus, Rolands Jaunzems/Ainārs Kalniņš, Ainārs Igaveņš/Ralfs Igaveņš, Daņila Belokoņs/Toms Freibergs, Dans Leščs/Raitis Ripelis, Ivo Ķilpis/Artis Ceriņš, Toms Binde/Oskars Bormanis un Aldis Vilcāns/Zigmunds Zuševics.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png