profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē lielā ātrumā piedzīvo avāriju, M-Sport pārtrauc testus

Go4speed 20.07.2017 - 23:06 Ožjē lielā ātrumā piedzīvo avāriju, M-Sport pārtrauc testus
Foto: @RallyeSport

Šajās dienās pasaules rallija čempionāta (WRC) dalībnieki un vadošās komandas Somijā aizvada testus, lai labāk sagatavotos Somijas WRC rallijam, kas startēs pēc nedēļas.

Cītīgi šajās dienās startēja arī M-Sport komanda. Vispirms divu dienu testus aizvadīja Ots Tanaks, bet trešdien un ceturtdien trasē ar to pašu auto devās Ožjē.

Kā ziņo autosport.com, tad savā pēdējā braucienā Ožjē lielā ātrumā esot noskrējis no ceļa un piedzīvojis avāriju. Tiek ziņots, ka brīdī, kad Ožjē avarēja, viņš esot braucis ar sesto pārnesumu. Kādā no līkumiem uz ceļa esot bijis liels akmens, kurš tur uzradās pēc Ožjē iepriekšējā brauciena. Trāpot pa akmeni, Ožjā sabojāja mašīnas piekari, kā rezultātā auto ielidoja kokos.


Foto: @jiipihlaja

Par laimi, Ožjē avārijā necieta, taču auto šajā negadījumā cieta diezgan spēcīgi. Vēlāk komanda apstiprināja, ka auto nevar tikt salabots laikā, lai Elfins Evans un Tēmu Suninens ar to varētu aizvadīt testus piektdien un sestdien. M-Sport paziņoja, ka viņi centīsies uz testiem nogādāt Sunninena kaujas WRC automašīnu, lai somu sportists varētu veikt pāris braucienus.

''Neko nevarēju darīt. Braucot ar sesto pārnesumu, uz ceļa līkuma izejā tieši pa trajektoriju bija liels akmens. Žēl komandu un komandas biedrus, kuri nevarēs aizvadīt testus,'' tā Sebastjans Ožjē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png