profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņukam veikta otra operācija, Gergela stāvoklis joprojām smags, bet stabils

Go4speed 29.05.2017 - 22:57 Lukjaņukam veikta otra operācija, Gergela stāvoklis joprojām smags, bet stabils
Foto: Nadia Sozinova

Pagājušās nedēļas beigās kārtējās operācijas pārcieta Aleksejs Lukjaņuks un Ņikita Gergels. Kā ziņots Lukjaņuka Facebook lapā, tad sportistam tika veikta pēdas un ceļa operācija. Operācija esot aizritējusi veiksmīgi un tagad atlicis, lai viss sadzītu. Atveseļošanās process nebūs ātrs, taču kopumā stāvoklis esot pozitīvs.

Tikmēr joprojām smagā, bet stabilā stāvoklī atrodas Ņikita Gergels. ''Ak, Dievs. Kāda laime. Pirmo reizi pēc avārijas ieraudzīju savas mīļās acis, pašas skaistākās pasaulē. Ņikitu aizveda uz operāciju, viņš bija pie samaņas. Izdevās viņam nodot pašus siltākos vārdus. Viņš uzreiz mani atpazina, ilgi smaidīja. Viņš pacēla roku un stipri mani turēja. Viņš ir ļoti stiprs. Viņš ir īsts cīnītājs. Klusēja. Acīs – prieks un sāpes,” tā piektdien savā Facebook lapā rakstīja Nadija Sozinova.

Tās dienas vakarā viņa vēlreiz ziņoja, ka operācija noslēgusies veiksmīgi, kur sportistam tika veikta operācija labajai kājai, kas cieta ļoti smagi. Tāpat operācijas laikā tika veikta ādas transplantācija. Tagad sportistam ir jāatpūšas un jākrāj spēki, jo pēc piecām dienām tiks veiktas pārbaudes, lai saprastu, kā aizritēja šī operācija un vai rētas sāk dzīt. Pēc tam tiks pieņemts lēmums par turpmākajām darbībām. Tāpat Sozinova aicina cilvēkus turpināt ziedot asinis.

Atgādināsim, ka Pleskavas apgabalā notika traģiska avārija, kur rallija testos divas automašīnas piedzīvoja frontālu sadursmi, kuras rezultātā viens cilvēks gāja bojā, bet trīs cilvēki ar smagām traumām tika nogādāti slimnīcā. Diemžēl šobrīd joprojām nav ziņas par Vjačeslava Kučerova veselības stāvokli.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png