profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņukam veiksmīgi veikta pirmā operācija

Go4speed 23.05.2017 - 12:07 Lukjaņukam veiksmīgi veikta pirmā operācija
Sanktpēterburgas slimnīca

Pagājušas sešas dienas pēc traģiskās avārijas Pleskavas apgabalā, kur rallija testos divas automašīnas piedzīvoja frontālu sadursmi, kuras rezultātā viens cilvēks gāja bojā, bet trīs cilvēki ar smagām traumām tika nogādāti slimnīcā.

20.maijā zemes klēpī tika guldīts Aleksejs Ļaduhins. Kā vēlāk savā Facebook profilā paziņoja Dmitrijs Peršins, Alekseja draugs, tad bojāgājušā sportista ģimene daļu saziedoto līdzekļu nolēmusi ziedot Ņikitam Gergelam, kura stāvoklis joprojām esot smags. ''Draugi, Paldies visiem par līdzjušanu un palīdzību bēru organizēšanā. Ņemot vērā notikušo traģēdiju, Alekseja ģimene izteica vēlmi daļu jūsu saziedoto līdzekļu novirzīt stūrmanim Gergelam un viņa ārstēšanai. Ceram, ka jūs saprotoši novērtēsiet šo soli,'' rakstīts Dmitrija Peršina Facebook lapā.

Tāpat Peršins atzina, ka līdzjūtību bojāgājušajam sportistam un viņa ģimenei izteicis FIA prezidents Žans Tods, kurš ir gatavs palīdzēt, lai atklātu patiesos šīs traģēdijas apstākļus. ''Biju informēts par traģisko negadījumu Pleskavas apgabalā notiekošajos rallija testos, tāpēc gribētu izteikt visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā ģimenei un viņa draugiem. Mūsu eksperti ir jūsu rīcībā, lai palīdzētu izmeklēt cēloņus šajā negadījumā. Novēlu, lai Aleksejs Lukjaņuks, Ņikita Gergels un Vjačeslavs Kučerovs pēc iespējas ātrāk izveseļotos. Ja jums ir vajadzīga kāda palīdzība, ziniet, ka FIA ir blakus Krievijas autosporta federācijai šajā grūtajā brīdī,'' tā Žans Tods.

Tikmēr pirmdien Lukjaņukam tika veikt pirmā operācija, kura aizritēja labi. Nedēļas beigās tiks veikta otra operācija papēdim. Tikmēr Ņikitam operāciju pirmdien vēl nevarēja veikt.

''Labdien visiem. Lukjaņuku lēnām sāk likt kopā. Iegurņa kaula operācija aizritēja labi. Pacients jau sāk jokot. Papēdim un celim operācija tiks veikta vēlāk, kad būs mazinājušies zilumi un pampums. Viss ir kārtībā un viss rit pēc plāna,” tā šonakt vēsta ieraksts sportista Facebook lapā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png