profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ralfs Sirmacis paraksta sadarbības līgumu ar Kimu Vatanenu

Mārtiņš Jankovskis 04.05.2017 - 00:11 Ralfs Sirmacis paraksta sadarbības līgumu ar Kimu Vatanenu
Kims Vatanens, Ralfs Sirmacis un Ate Varsta

22 gadus vecais rallija braucējs Ralfs Sirmacis ir spēris nākamo soli savā karjerā un noslēdzis menedžmenta līgumu ar Kima Vatanena un Ates Varstas V&V Sport Management kompāniju no Somijas, portālu Go4speed informēja SRT komandas pilots Ralfs Sirmacis.

Sirmacis, izcīnījis trīs uzvaras 2016. gada sešos Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmos, sezonas noslēgumā ERČ kopvērtējumā ieņēma augsto trešo vietu.

''Lieliskas sajūtas būt daļai no V&V Sport Management kompānijas,'' saka Ralfs Sirmacis. ''Tas ir liels un svarīgs solis manā karjerā, lai sasniegtu savu mērķi - kļūt par pirmo latvieti - pasaules rallija čempionu (WRC). Ar Kima un Ates pieredzi varēšu vairāk koncentrēties uz braukšanu un attīstīties kā profesionāls braucējs, lai īstenotu savu sapni.''

Šī sadarbība paredz, ka V&V Sport Management kompānija palīdzēs Ralfam meklēt sponsorus un iespējas startēt gan kādās vietēja mēroga sacensībās, gan ERČ un WRC rallijos.


Kims Vatanens, Ralfs Sirmacis, Ate Varsta un Ģirts Krūzmanis

''Ralfa braukšanai sekojam jau labu laiku. Kad Ralfs ar mums pirms pāris mēnešiem sazinājās, mēs patiešām bijām ieinteresēti pārrunāt mūsu iespējamo sadarbību. Esam priecīgi, jo Ralfu sagaida lieliska nākotne. Ralfa sasniegumi viņa vecumā ir stingrs apliecinājums tam,'' saka V&V Sport Management partneri Kims Vatanens un Ate Varsta.

Tas, ka V&V Sport Management kompānija sadarbojas ar labākajiem un ātrākajiem braucējiem, liecina kompānijas CV. Šī kompānija ir strādājusi un palīdzējusi tādiem braucējiem kā Sebastjans Ožjē (četrkārtējais WRC čempions), Heidons Padons (Hyundai WRC rūpnīcas komandas pilots), Topi Heikinens (Global Rallycross čempions un EKS RX komandas braucējs Pasaules RX čempionātā), Kreigs Brīns (Citroen Racing WRC rūpnīcas komandas pilots) un daudziem citiem.

Kopējais V&V Sport Management godalgu skaits ir iespaidīgs. No tiem braucējiem, kuri sadarbojās ar šo kompāniju, astoņi sportisti savā karjerā ir izcīnījuši pasaules čempiontitulus, vienu Eiropas čempiontitulu, vienu Global Rallycross čempiontitulu, septiņus Somijas čempiontitulus u.c.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png