profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Itālijas rallijā divi bojāgājušie, pilota meita turpina cīņu par dzīvību

Go4speed 24.04.2017 - 19:19 Itālijas rallijā divi bojāgājušie, pilota meita turpina cīņu par dzīvību
Foto: Igor Petyx

Pagājušajā nedēļas nogalē Itālijā startēja ''Targa Florio'' rallijs, kurā bez vadošajiem itāļu braucējiem uz starta izgāja arī SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins. Pēc trīs ātrumposmiem Grjazins kopvērtējumā ieņēma ceturto vietu, piekāpjoties šī brīža trīs ātrākajiem itāļu braucējiem.

Diemžēl vēlāk šajā pašā ātrumposmā notika traģiska avārija. 53 gadus vecais Mauro Amendolija netika galā ar ''Mini Cooper S R1T'' automašīnas vadību un izlidoja no trases. Diemžēl avārijas rezultātā notikuma vietā bojā gāja tiesnesis un ekipāžas pilots, kamēr stūrmane, pilota meita, ar smagu galvas traumu tika nogādāta slimnīcā. Pēc šī traģiskā negadījuma rallijs tika pārtraukts.


Foto: Igor Petyx

Kā ziņo itāļu mediji, tad šīs sacīkstes septiņdesmitajos gados pazuda no starptautiskās skatuves, jo rallijs tika atzīts par pārāk bīstamu, taču pēdējos gados šis rallijs ir atgriezies Itālijas rallija čempionātā.

Kā ziņo organizatori, tad avārija notika taisnā, taču nelīdzenā ceļa posmā. Tāpat tiek ziņots, ka trase bija slapja un vietām slidena, kas arī varēja izraisīt šo traģisko avāriju. Kā liecina jaunākā informācija, tad pilota 27 gadus vecā meita šobrīd atrodas mākslīgajā komā, jo viņa guvusi smagu galvas traumu. Viņas veselības stāvokli ārsti šobrīd raksturo kā kritisku.

Tiek ziņots, ka parasti meita Gemma rallijā startēja ar māsu, taču šajā rallijā viņa nolēma braukt kopā ar tēvu...
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png