profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Alūksne' pēdējā brīdī piesakās Vorobjovs un Vecvagars

Go4speed 09.01.2017 - 14:05 'Rally Alūksne' pēdējā brīdī piesakās Vorobjovs un Vecvagars
Foto: MVFoto

Beigusies pieteikšanās Alūksnes rallijam, kas startēs jau šajā nedēļas nogalē 13. un 14. janvārī. Šobrīd dalībnieku sarakstā ir 90 ekipāžas, taču ik pa laikam dalībnieku sarakstā vērojamas izmaiņas.

Jau vēstījām, ka rallijam bija pieteikušās vairākas spēcīgas ekipāžas - Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fjodorovs (''Škoda Fabia R5''), Edijs Bergmanis/Edgars Grīns (''Mitsubishi Evolution IX''), Rolands Jaunzems/Aleksandrs Innuss (''Mitsubishi Lancer Evo VIII''), Ronalds Baldiņš/Ingars Sakne (''Mitsubishi Lancer Evo''), lietuvieši Vitautas Švedas/Žilvinas Sakalauskas (''Mitsubishi Lancer Evo X''), Kalle Rovanpera/Risto Pietalainens (''Škoda Fabia R5'') un Guntis Lielkājis/Ivars Grošus (''Mitsubishi Evolution IX'').

Taču šodien dalībnieku sarakstā parādījušās vēl divas ''Vorobjovs Racing'' ekipāžas - Jānis Vorobjovs/Georgijs Troškins (''Mitsubishi'') un Gatis Vecvagars/Artūrs Žeibe (''Mitsubishi Mirage'').

Tāpat dalību rallijā apstiprinājuši Jānis Berķis/Edgars Čeporjus, kuri vēl pagaidām nav norādījuši, ar kādu auto startēs, bet Daņila Belokoņs/Toms Freibergs pārkāps uz pilnpiedziņu un brauks ar ''Mitsubishi Lancer''.

''Rally Alūksne” jau tradicionāli tiks uzsākts ar svinīgo atklāšanas ceremoniju piektdienas, 13.janvāra vakarā, un uzreiz pēc tās rallija dalībnieki dosies trīs nakts ātrumposmos. Savukārt sestdien, 14.janvārī, sacensības turpināsies vēl septiņos ātrumposmos aizraujošajos Alūksnes apkārtnes ceļos.

Atgādināsim, ka šis rallijs būs ne tikai Igaunijas rallija čempionāta atklāšanas posms, bet arī Latvijas rallija čempionāta (LRČ) 1.posms. Tāpat šī rallija ietvaros tiks aizvadīts Latvijas un Lietuvas rallijsprinta čempionāta 1.posms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png