profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kisiels: Beigt rallija karjeru vēl negribas

Go4speed 18.12.2016 - 23:26 Kisiels: Beigt rallija karjeru vēl negribas
 Raimonds Kisiels. Foto: Bogdan Barabas

Latvijas rallija čempionāta LRČ1 klasē šogad trešo vietu izcīnīja Raimonds Kisiels/Arnis Ronis, kuri šogad skatītājus priecēja ar jauno ''Škoda Fabia R5''. Sezonas labākais rallijs Kisielam bija rallijs Sarma, kur viņa ekipāža izcīnīja otro vietu.

''Sezonas sākumā biju apņēmības pilns, taču pēc tam nedaudz saguru – bija un ir ļoti grūti apvienot darbus ar autosportu. Lai cīnītos par tiem augstākajiem rezultātiem, bija jāriskē vairāk. Bet to var darīt tikai tad, kad esi atbrīvojies un tev visas domas ir veltītas rallijam. Nevar braukt ātri, ja tu visu laiku domā par blakus lietām,'' rallija sezonas apbalvošanas ballē portālam Go4speed pastāstīja Raimonds Kisiels.


Raimonds Kisiels. Foto: Bogdan Barabas

Jautāts, kurš rallijs Kisielam paticis vislabāk, Raimonds atzina, ka tas esot Sarmas rallijs. Apņēmības pilns uz labu rezultātu Kisiels bija arī Talsos, taču tur bija vairākas kļūdas, kas sabojāja rezultātu. Tāpat Raimonds zināja teikt, ka ar šo auto ir viegli braukt, taču auto ir ļoti jūtīgs uz regulējumiem, tāpēc bija reizes, kad, regulējot auto, ir iebraukts auzās.

Protams, daudziem interesē Kisiela plāni nākamajai sezonai. Pēc sezonas Raimonds atzina, ka plānu uz nākamo gadu vēl neesot. ''Par nākamo gadu vēl plānu nav. Ja braukšu, tad braukšu tajā pašā komandā un ar to pašu mašīnu. It kā gribas braukt un izvēdināt galvu, bet tajā pašā laikā gada beigās, kad biju noguris no darbiem, tad negribējās pat ralliju. Līdz ar to šobrīd par nākamo gadu vēl nezinu plānus, bet beigt karjeru vēl negribas. Vēl gribu kaut ko uzbraukt,'' nobeidz Kisiels.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png