profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Par šī gada labāko ralliju atzīts Talsu rallijs

Mārtiņš Jankovskis 28.11.2016 - 07:21 Par šī gada labāko ralliju atzīts Talsu rallijs
Daļa no Talsu rallija komandas. Foto: Dace Janova

Sestdien Rīgas Motormuzeja telpās notika LAF Rallija komisijas apbalvošanas pasākums. Vispirms visi klātesošie viesi varēja apskatīt motormuzeju, bet vēlāk jau sākās oficiālais apbalvošanas pasākums, kuru vadīja Līga Stirna un Gusts Kikusts. Pasākuma laikā jaunā un talantīgā dziedātāja Dārta Stepanova (pēc Jāņa Vorobjova ieteikuma) pirmatskaņoja rallijam veltītu ļoti skaistu dziesmu.


Labākā komanda - Vorobjovs Racing. Foto: Dace Janova

Pasākuma laikā tika apbalvoti ne tikai visi ātrākie rallija braucēji un labākās komandas, bet tāpat balvas tika pasniegtas arī citiem cilvēkiem. Tā, piemēram, atzinība par ieguldījumu Latvijas rallijā tika izteikta Staņislavam Grjazinam, bet Liepājas mērs Uldis Sesks saņēma speciālu Latvijas Automobiļu federācijas ordeni par ieguldījumu autosportā. Atzinību saņēma arī Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa, Ğirts Krūzmanis, Jānis Krastiņš un citi. Tāpat Rallija komisijas vadītājs Jānis Krastiņš teica lielu paldies visiem sportistu vecākiem, īpaši izceļot Ralfa Sirmača tēvu Didzi, Kalles Rovanperas tēvu Hariju un Staņislavu Grjazinu. Jāatzīmē, ka visiem Latvijas rallija čempioniem tika pasniegti arī čempionu gredzeni.


Krastiņš pasniedz kausus Sirmacim. Foto: Dace Janova

Kārtējo reizi atzinību saņēma RA Events komanda par Eiropas rallija čempionāta un FIA pasaules rallijkrosa čempionāta organizēšanu. Vēlāk LAF novērotājs Andris Zvingevics pasniedza balvu šī gada labākajiem rallijiem. Par labāko ralliju tika atzīts Talsu rallijs, bet otrs labākais šogad esot bijis Sarmas rallijs. Pie kausiem par trešo vietu ERČ čempionātā tika arī Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Jāpiebilst, ka Šimins kļuva par LAF Autosporta meistaru.

Pēc oficiālās daļas turpat sekoja pasākuma neoficiālā daļa, pēc kuras izturīgākie devās turpināt svinības uz kādu no atpūtas vietām.
Komentāri
GT-four 28.11.2016 10:51
Nu kā ta bez Solvitas!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png