profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mehāniķi paveic brīnumu – lietuvietis Šveds izies uz starta (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 26.01.2012 - 13:27 Mehāniķi paveic brīnumu –  lietuvietis Šveds izies uz starta (FOTO)

Šveda automašīna pēc avārijas. Foto: www.facebook.com

Portāls Go4speed jau ziņoja, ka neveiksmīgi jaunā rallija sezona aizvadītajā nedēļas nogalē iesākās vienam no Lietuvas rallija līderiem - Vitautam Švedam, kurš Lietuvā notiekošajā rallijsprinta posmā piedzīvoja avāriju. Apskatot bildes, likās, ka sezonas pirmais posms (nedēļas nogalē notiekošais "Hals Winter Rally") Švedam ies secen. Arī pats sportists sākumā bija noskaņots pesimistiski un teica, ka viņam esot grūti atrast motivāciju, taču, par laimi, viss beidziess ar laimīgām beigām.


Šveda automašīna pēc avārijas. Foto: www.facebook.com

Lai uzzinātu, kas īsti notika un kā sportistam sokās ar mašīnas labošanu, portāls Go4speed sazinājās ar lietuvieti, kurš atzina, ka, pateicoties mehāniķu smagam darbam un lielam gribasspēkam, viņš varēs iziet uz starta sezonas pirmajā posmā. "Lietuvas rallijsprinta pirmajā posmā pārklausījos vienu līkumu, tāpēc tajā līkumā nolēmu braukt pļavā, bet diemžēl tur zem sniega bija paslēpies akmens, pa kuru arī trāpīju,'' portālam avārijas iemeslus atklāj Šveds.

''Pēc avārijas nodomāju, ka spēle beigusies. Kad atbraucām uz mājām, vēlreiz rūpīgi apskatījām mašīnu. Secinājām, ka svarīgās lietas šajā negadījumā nav cietušas. Drošības karkass, riteņu ģeometrija bija kārtībā. Nolēmām nekavējoties sākt labošanas darbus, ko arī sākām darīt. Nomainījām dažas virsbūves detaļas un te nu mēs esam - tā pati mašīna tikai ar jaunām detaļām.''


Šveda automašīna pēc ekstremālajām pārvērtībām. Foto: www.facebook.com

Šveds atzina, ka pie mašīnas labošanas no agriem rītiem līdz vēliem vakariem strādāja no trīs līdz pieciem cilvēkiem. Arī vēl šodien Švedam daudz darba, kurš atzīst, ka pēdējās dienas paiet vienā skriešanā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png