profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Dans Leščs: 'Rally Liepāja' nebūs tā, kā Lietuvā - aizbraucu, ieraudzīju un uzvarēju

Go4speed 14.09.2016 - 20:23 Dans Leščs: 'Rally Liepāja' nebūs tā, kā Lietuvā - aizbraucu, ieraudzīju un uzvarēju
Dans Leščs. Foto: facebook.com/tartrallyteam

Jau šajā nedēļas nogalē no 16. līdz 18. septembrim Liepājas un Kuldīgas apkārtnē notiks FIA Eiropas rallija čempionāta (ERC) posms ''Rally Liepāja''. Šajā rallijā savu dalību ir apstiprinājis arī Dans Leščs ar stūrmani Raiti Ripeli.

Šobrīd noris aktīva gatavošanās sacensībām - ir aizvadīti vairāki treniņi, lai pārliecinātos, ka ar tehniku viss ir kārtībā. ''Gribu braukt, gribu pierādīt, ka pašam viss ir kārtībā, un, no otras puses, ka mašīnai viss ir labi. Šobrīd ir aizvadīti daudz treniņi un testi, lai pārliecinātos, ka tehnika ir kārtībā un, lai sastrādātos ar stūrmani. Kopā esam braukuši ļoti maz, tāpēc šis tas vēl jāpieslīpē,” tā Dans Leščs. Runājot par mērķiem ''Rally Liepāja'', Dans ir kodolīgs: ''Rally Liepājā'' nebūs tā, kā Lietuvā - aizbraucu, ieraudzīju un uzvarēju. Protams, mērķis ir uzvarēt, bet pats svarīgākais ir šo procesu izbaudīt. Rallijs ir svētki.”

Uz jautājumu, vai būs viegli atgriezties uz Kurzemes ceļiem, Dans smejot sacīja: ''Shakedown nebraukšu, būšu māņticīgs. Bet braukt pa zināmiem ceļiem, it sevišķi mājās, vienmēr ir patīkami.”


Dans testos. Foto: facebook.com/tartrallyteam

Dans Leščs/Raitis Ripelis Rally Liepāja brauks ar “BMW M3” 2WD klasē ar 59 kārtas numuru.

Sportists saka īpašu paldies visiem atbalstītājiem un līdzjutējiem, kā arī futbola klubam “Liepāja” par atbalstu. Liepājniekiem piemīt īpaša kopības sajūta, it sevišķi sportā, tādēļ, Dana sporta mašīnai būs īpašs dizains, kurš tiks veltīts tieši FK “Liepāja”, tādā veidā parādot, ka sports nedala, sports vieno.

Atgādinām, ka 27.augustā norisinājās Latvijas un Lietuvas rallijsprinta čempionāta sestais posms “Mažeikiai – Viekšniai 2016”, kurā piedalījās arī “Technical art rally team” sportisti Dans Leščs ar stūrmani Raiti Ripeli. D.Leščs/R.Ripelis ar automašīnu “BMW M3” 2WD klasē finišēja ar pārliecinošu uzvaru.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png