profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krītot no riteņa, Švedas iedzīvojas nopietnā savainojumā

Mārtiņš Jankovskis 16.06.2016 - 10:57 Krītot no riteņa, Švedas iedzīvojas nopietnā savainojumā
Vitautas Švedas. Foto: No sportista personīgā arhīva

Gaužām bēdīgi gatavošanās rallijam ''Žemaitija'', kas būs ne tikai ceturtais Lietuvas rallija čempionāta posms, bet arī ceturtais Latvijas rallija čempionāta (LRČ) posms, izvērtusies vienam no ātrākajiem Lietuvas rallija braucējiem Vitautam Švedam.

Kā portālam Go4speed atzina ''Rally Talsi'' trešās vietas un Čempionu Kausa ieguvējs Švedas, tad savainojumā viņš iedzīvojās, braucot ar riteni.


Vitautas Švedas. Foto: No sportista personīgā arhīva

''Pirms nedēļas treniņā nokritu no riteņa, kā rezultātā salauzu pirkstu un atslēgas kaulu. Tāpat ir problēmas ar plecu. Tagad vienu mēnesi būs jāstaigā ar speciālu apsēju labajā rokā, bet pēc tam viens mēnesis būs rehabilitācijas periods. Taču es joprojām elpoju,'' smejot saka Vitautas Švedas.

Uz jautājumu, vai tas nozīmē, ka bez rallija un fiziskām aktivitātēm pilotam būs jāiztiek nākamos trīs mēnešus, pilots smaidot turpina. ''Redzēsim. Esmu vēl jauns, tāpēc ceru, ka brūces sadzīs ātrāk,'' nobeidz Švedas, kurš piebilda, ka viņš būs redzams rallijā, kur viņš atbalstīs savu Juta Bauer Rally komandu.


Foto: Rihards Baumanis

Portāls Go4speed novēl sportistam ātru atveseļošanos!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png