profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks piektie pēc Polijas rallija pirmās dienas

Go4speed 28.05.2016 - 17:59 Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks piektie pēc Polijas rallija pirmās dienas
Foto: Dytko Sport 

Sestdien, 28. maijā, tika aizvadīta Polijas rallija čempionāta otrā posma pirmā diena, kurā uz start stājās arī divas latviešu ekipāžas - Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks un Gatis Vecvagars/Gvido Kalniņš. Pirmo dienu mūsu ekipāžas noslēdza attiecīgi 5. un 13. vietā absolūtajā vērtējumā, Vorobjovam/Mālniekam uzrādot labāko rezultātu Open N klasē. 

Dienas sākumā Vorobjovs Racing komanda ziņoja par to, ka naktī ir lijis un ātrumposmi varētu būt slapji un grūti caurbraucami. Tas apstiprinājās pirmajos ātrumposmos, savukārt dienas otrajā daļā ceļi bija vēl sliktākā stāvoklī.  

Pirmo ātrumposmu Vorobjovs/Mālnieks iesāka ne visai veiksmīgi, jo ātrumposmā ekipāžas automašīnai pazuda jauda. Rezultātā finišā tikai 10. laiks un līderim pazaudētas 23 sekundes. Tikmēr Vecvagars/Kalniņš pirmajā ātrumposmā spēja uzrādīt 16. labāko rezultātu.

Jau nākamajos ātrumposmos Vorobjova/Mālnieka rezultāts manāmi uzlabojās - sportisti spēja uzradīt piekto un ceturto ātrāko laiku. Pēc Sbigņeva Staņiževska izstāžanās 3. ātrumposmā, par rallija līderi kļuva cits poļu braucējs Jakubs Brežinskis. 


Foto: Dytko Sport

Pēc trešā ātrumposma ekipāžas devās uz servisa parku, lai sagatavotu spēkratus dienas otrajai sekcijai. Tās ietvaros dalībnieki vēlreiz brauca dienas pirmajā daļā veiktos ātrumposmus. 

Dienas otrajā daļā Vorobjovs/Mālnieks uzrādīja septīto, piekto un ceturto ātrāko laiku un dienu noslēdza 5. vietā, minūti zaudējot līderim Brežinskim un 35 sekundes atpaliekot no Talsu rallija dalībnieka, poļa Filipa Nivjetes, kurš šobrīd ieņem 3. vietu. 

Gatis Vecvgars pēc pirmās dienas ieņem 13. pozīciju un 6. vietu Open N klasē. Diemžēl motora defekta dēļ viņš sacīkstes otrajā dienā neturpinās.

Rallija otrā diena sāksies plkst. 9.30 pēc Latvijas laika. 

Visus rezultātus pēc pirmās dienas var apskatīt ŠEIT. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png