profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Švedas: Pēdējā ātrumposmā izstrādājām viltību

Mārtiņš Jankovskis 21.05.2016 - 23:47 Švedas: Pēdējā ātrumposmā izstrādājām viltību
Vitautas Švedas. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Pēc Talsu rallija pirmās dienas līderis ir Kalle Rovanpera, kuram tikai sekundi zaudē Vitautas Švedas. Sākotnēji līderis bija Martinas Samsonas, kurš gan vēlāk saņēma minūtes sodu un kopvērtējumā atkrita uz piekto vietu. Portāls Go4speed piedāvā pirmās dienas ātrāko braucēju komentārus.


Martinas Samosnas. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

''Mēģinājām braukt ātri, kas arī izdevās. Ceturtajā ātrumoposmā bija nelielas tehniskas problēmas, taču nekas nopietns. Vai ātri ceļi? Mums ar ātrumu šajā rallijā nav problēmas, pats zini (smejas). Kopumā ceļi nebija ļoti slideni, kā arī mums nebija špūres. Rīt brauksim sākumā, kur noteikti centīsimies braukt tikpat ātri, taču būs jābūt uzmanīgiem, jo būs vēl slidenāks. Mums svarīgākā ir Lietuvas čempionāta ieskaite,'' saka Martinas Samsonas.

''Kopumā pirmā diena bija laba. Putekļu nebija, bet vietām gan bija slidens. Kopumā jāsaka, ka ar starta vietu (astoto) trāpījām ļoti labi. Ceļi bija ļoti ātri, taču uz pirmajiem diviem ātrumposmiem mēs startējām ar pārnesumu kārbu, kurai ir īsie robi, bet uz otro apli mēs uzlikām kārbu ar garajiem pārnesumiem. Otrajā aplī brauksim ātri, bet droši, jo galvenais ir finišēt,'' tā Kalle Rovanpera.


Vorobjovs/Mālnieks. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

''Jā, starta vieta šoreiz nebija tā labākā, taču cīnījāmies, cik varējām. Pirmajā posmā sanāca divas reizes nedaudz noskriet no ceļa, bet kopumā viss ir labi. Rīt jauna diena, kur visi līderi startēsim kopā, tāpēc būs interesanti. Cīnīsimies par augstākajām vietām,'' saka Andris Mālnieks.

''Jā, starta pozīcija pirmajai reizei bija ļoti laba, bet otrajai nebija laba, jo daudz akmeņu un špūres, bet kopumā mēs nevaram žēloties. Katru līkumu braucām maksimāli ātri un viss ir labi. Auto pēc piektdienas tehniskajām problēmām ir kārtībā, kas arī mums dod iespēju braukt ātri. Jāatzīmē, ka pēdējā posmā nedaudz izstrādājām viltību, jo mēs redzējām Rovanperas laiku, tāpēc pirms finiša nedaudz piebremzējām, lai rīt brauktu aiz Rovanperas. Rīt jauna diena, tāpēc cīnīsimies. Nevienam neko par velti neatdosim,'' tā Vitautas Švedas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png