profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Berķis Talsu rallijā startēs ar unikālu dizainu (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 20.05.2016 - 07:08 Berķis Talsu rallijā startēs ar unikālu dizainu (FOTO)
Berķa auto jaunais dizains. Foto: Neiksans Rally Sport

Īsi pirms Talsu rallija ''Neiksans Rally Sport'' publicēja bildes, kurās redzams, ka Jānis Berķis/Edgars Čeporjus gaidāmajā rallijā startēs ar jaunu dizainu. Lai noskaidrotu, kāpēc ekipāža nolēma nomainīt auto dizainu, portāls Go4speed aprunājās ar Jāni, kurš atklāja, kāpēc notikusi dizaina nomaiņa.

''Esmu ļoti liels un, iespējams, viens no retajiem Džonija Keša (amerikāņu dziedātājs, dziesmu autors, mūziķis un aktieris, kurš tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem 20. gadsimta mūziķiem) mūzikas piekritējiem Latvijā. Uzskatu, ka viņa mūzika Latvijā ir nenovērtēta un nav pietiekami popularizēta, tāpēc mēģināšu skatītājiem raisīt interesi par viņu. Šī tiešām ir ļoti, ļoti laba mūzika,'' saka Jānis Berķis.

Jautāts, kā tapa šī ideja, Jānis saka, ka tas bija spontāns lēmums. ''Šī ideja tapa tikai tad, kad Talsu rallijam bija jāiesniedz devīze. Tobrīd auto jau bija sagatavots Talsiem, taču tad nolēmu tomēr auto aplīmēt Džonija Keša dizainā. Vismaz šo ralliju brauksim ar šādu dizainu, bet, kā būs tālāk, redzēsim. Ja nesīs veiksmi, varbūt arī atstāsim. Gribu pateikt lielu paldies Gustavam Veitneram, kurš ātri noreaģēja uz manu ideju, uztaisīja dizainu un aplīmēja auto,'' turpina Jānis. 


Berķa auto jaunais dizains. Foto: Neiksans Rally Sport

Lai arī Jānim Kurzemes rallijs nebija veiksmīgs, jo nācās izstāties tehnisku iemeslu dēļ, Talsos pilots cer, ka izdosies uzrādīt labu rezultātu. ''Esam aizvadījuši testus, pēc kuriem ar auto viss ir kārtībā. Žēl, ka pagājušajā rallijā sanāca nobraukt tik maz. Šobrīd citi braucēji noteikti būs nedaudz labākā formā, taču iesim un cīnīsimies. Var teikt, ka tā pa īstam man šis būs pirmais grants rallijs šogad. Ceru, ka šis rallijs mums būs veiksmīgs un bez nekādiem starpgadījumiem.'' 

Līdz šim Talsos Jānim klājies dažādi, jo ir bijuši gan veiksmīgi, gan ne tik veiksmīgi ralliji. Pilots cer, ka šoreiz veiksme būs viņa pusē. ''Talsos man ir gājis gan labi, gan arī ne tik labi, taču šoreiz ceram uz to labo. Talsi, tāpat kā visi citi ralliji, man patīk. Tiekamies Talsos,'' nobeidz Berķis.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png