profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs Racing komanda pēc Talsu rallija trīs ekipāžu sastāvā startēs Polijā

Mārtiņš Jankovskis 18.05.2016 - 20:56 Vorobjovs Racing komanda pēc Talsu rallija trīs ekipāžu sastāvā startēs Polijā
Pirmā posma uzvarētājs. Foto: Tamás Farkas, ewrc.cz

Nedēļu pēc Talsu rallija ''Vorobjovs Racing'' komanda trīs ekipāžu sastāvā dosies uz Polijas rallija čempionāta otro posmu – ralliju Gdansk Castrol Inter Cars 2016. Šis ir vienīgais grants rallijs Polijas rallija čempionātā, kur divās dienās sportistiem kopā būs jāveic 122 kilometri.


Vorobjovs/Mālnieks. Foto: MVFoto

Šajā posmā kopā piedalīsies 44 ekipāžas, kuru vidū būs gandrīz visi spēcīgākie poļu braucēji. Uz starta izies vairāk nekā 20 pilnpiedziņas automašīnas, starp kurām deviņi braucēji trasē dosies ar R5 mašīnām.


Lukašs Habajs. Foto: PhotoMarc

Ar pirmo numuru trasē dosies Gregora Griba (''Ford Fiesta R5'') ekipāža, kas izcīnīja uzvaru pirmajā Polijas rallija čempionāta posmā. Ar otro numuru startēs spēcīgais Lukašs Habajs (''Ford Fiesta R5''), kurš pirmajā posmā, būdams trešajā vietā, piedzīvoja avāriju. Jāatzīmē, ka šis sportists Kanāriju salu ERČ posmā izcīnīja uzvaru R2 klasē. Ar trešo numuru trasē dosies vēl viens poļu braucējs Macejs Oleksovičs (''Ford Fiesta R5''), bet piektais numurs piešķirts Jaroslavam Koltunam, kurš ir startējis arī Liepājas ERČ posmā (Utenas rallijā pilots ar ''Ford Fiesta R5'' izcīnīja septīto vietu, bet ceturtais palika Vorobjovs).


Foto: Martin Trdla

Ar desmito numuru trasē dosies Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks, 16. starta numurs Gatim Vecvagaram, bet ar 34. starta numuru ārtumposmos dosies Daņila Belokoņs/Toms Freibergs.


Foto: Marcin Snopkowski

''Kopā ar partneriem Dytko Sport nolēmām izmēģināt spēkus Polijas rallija čempionāta posmā, lai saprastu, cik ātri esam, salīdzinot ar poļu braucējiem. Jāsaka, ka par šo ralliju neko nezinām. Ir daži braucēju uzvārdi, kuri ir dzirdēti, bet, cik viņi būs spēcīgi, šobrīd grūti teikt. Protams, tas būs viņu mājas rallijs, tāpēc domāju, ka konkurenti būs spēcīgi. Paši brauksim savā tempā un noteikti cīnīsimies par visaugstākajiem rezultātiem, jo nebrauksim tur izklaidēties. Katrs šāds rallijs dod jaunu pieredzi un jaunus draugus. Uz starta izies vairāki R5 klases braucēji, tāpēc būs interesanti paskatīties, kā mums ies un cik ātra ir mūsu Latvijā tapusī ''Mitsubishi Mirage'','' portālam pastāstīja Vorobjovs Racing komandas pārstāvis Gatis Vecvagars, kurš piebilda, ka šis periods komandai būs ļoti saspringts, jo pēc Talsu rallija ātri būs jāpārbauda mašīnas, lai uzreiz varētu doties ceļā uz Poliju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png