profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs Racing komanda Talsu rallijam gatavo vēl vienu Mitsubishi Mirage mašīnu

Go4speed 13.05.2016 - 11:53 Vorobjovs Racing komanda Talsu rallijam gatavo vēl vienu Mitsubishi Mirage mašīnu
Foto: No sportista personīgā arhīva

Acīgākie rallija līdzjutēji noteikti jau ir pamanījuši, ka Talsu rallijā starp dalībniekiem parādījies Gata Vecvagara vārds. Taču lielāko interesi raisa tas, ka līdzās pilota vārdam rādās ''Mitsubishi Mirage'' automašīnas nosaukums. Un jāsaka, ka tā nav kļūda, jo Talsu rallijā Vorobjovs Racing komanda tiešām startēs ar divām ''Mitsubishi Mirage'' automašīnām.

''Komandas mērķis bija vispirms sagatavot Jāņa Vorobjova auto startiem Latvijas un Lietuvas čempionātā. Šobrīd arī otrais ''Mitsubishi Mirage'' prototips ir ceļā uz savu pirmo ralliju. Tā kā Jānis jau ir notestējis savu auto gan treniņos, gan sacensībās, tad šim auto jau sākotnēji ir veikti daži uzlabojumi,” portālam Go4speed stāsta Gatis Vecvagars.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Interesanti, ka, lai arī abas ''Mitsubishi Mirage'' automašīnas ir vizuāli vienādas, tehniski tās būs atšķirīgas. ''Jāņa mašīna ir bāzēta uz Evo X, savukārt šī – uz Evo IX,'' atklāj Vecvagars, kurš piebilda, ka šobrīd tiek darīts viss, lai pirms Talsiem izdotos izbraukt divu dienu testus.

Jautāts par mērķiem gaidāmajā rallijā, Gatis Vecvagars bija īss un kodolīgs: ''Mērķis ir labi pavadīt laiku un ķert kaifu, ko dos šis jaunais auto.''

Pēdējais rallijs G.Vecvagaram bija 2015. gadā Kurzemē, kur pilots bija spiests izstāties. Tāpat sportists pagājušā gadā startēja Talsos, kur tika izcīnīta septītā vieta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png