profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kā Vorobjova stūrmanis Mālnieks Lietuvas rallijā pazuda pret paša gribu

Mārtiņš Jankovskis 01.04.2016 - 06:50 Kā Vorobjova stūrmanis Mālnieks Lietuvas rallijā pazuda pret paša gribu
Andris Mālnieks

Pirmais aprīlis ir pazīstams kā joku diena, kad ar cilvēkiem mēdz izspēlēt dažādus jokus un blēdības. Portāls Go4speed piedāvā jums nevis kādu izdomātu joku, bet gan patiesu un kuriozu notikumu. Lai arī šis Jāņa Vorobjova stūrmaņa Andra Mālnieka stāsts vairāk liekas kā joks, realitātē šī ir patiesība, kas Andrim atgadījās pagājušā gada Lietuvas ''DHL Rally Elektrėnai'' rallijā. Uzreiz jāsaka, ka viss beidzās veiksmīgi, kas ekipāžai ļāva izcīnīt trešo vietu.  

''Šis stāsts, kas notika ar mani, atgadījās pagājušajā gadā Lietuvas ''DHL Rally Elektrėnai'' rallijā. Vienā no servisa parkiem mums kārbā bija iztecējusi eļļa, tāpēc meklējām tādu speciālu šprici, lai to eļļu iešpricētu iekšā. Vienas komandas mehāniķi mums to iedeva un teica, lai pēc tam nolieku to šprici atpakaļ busā. Tā arī darīju – kāpu iekšā, liku šprici, kad pēkšņi busam pašam no sevis aizcirtās durvis. Vienā brīdī bija tumšs un melns,'' smejoties stāsta ''Vorobjovs Racing'' stūrmanis Andris Mālnieks.


Foto: Vorobjovs Racing

''Jau tobrīd sapratu, ka nav daudz laika, jo pēc pāris minūtēm jau ir jābrauc prom uz nākamajiem dopiem. Zināju, ka busam no iekšas var attaisīt durvis. Sataustīju kloķīti, taču durvis atvērt nevarēju. Devos uz sāna durvīm, taču šim busiņam tādu durvju nebija. Ātri secināju, ka man nav līdzi arī telefona, tāpēc nekas cits neatlika, kā mēģināt atlauzt tās durvis. Situ gan ar plecu, gan kāju, bet neizdevās (smejas). Tad sāku sist pa durvīm, kliegt un bļaut, līdz kāds mani bija sadzirdējis. Tas cilvēks, kurš nemaz nebija tās komandas mehāniķis, bet vienkārši gāja garām, atnāca, atvēra durvis un, ieraugot mani, teica: ''Redz, imigrants''!” (veselīgi smiekli). Beigās, kad tiku ārā un atskrēju uz savu servisa zonu, līdz izbraukšanai bija atlikušas kādas divas minūtes. Viss beidzās laimīgi. Jāsaka, ka brīnums, ka tobrīd Jānis mani vēl nebija sācis meklēt. Par šo gadījumu Jānim un pārējiem izstāstīju tikai nākamajā dienā, lai rallija laikā par to nebūtu jārunā. Visi iesmējām, bet labi, ka viss beidzās labi.'' nobeidz Andris.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png