profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

N.Grjazins: ERC Junioru klase priekš manis ir jauns līmenis

Go4speed 25.03.2016 - 11:17 N.Grjazins: ERC Junioru klase priekš manis ir jauns līmenis
Foto: Artūrs Igaveņš, ASRT Media 

Divas ekipāžas no autosporta komandas "Sports Racing Technologies" (SRT) - Raul Jeets/Andrus Toom un Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fedorovs - startēs Eiropas rallija čempionāta otrajā posmā "Circuit of Ireland", kas notiks no 7. - 9. aprīlim Īrijā.

Pirmo reizi Īrijā rallijs rīkots 1931. gadā, un tas ir ne tikai viens no vecākajiem, bet arī viens no prestižākajiem rallijiem pasaulē. Sportistiem Īrijas ceļos divu dienu garumā būs jāveic 14 ātrumposmi ar kopējo garumu 209 kilometri. Raul Jeets/Andrus Toom startēs RC2 klasē ar "Škoda Fabia R5" automašīnu. Savukārt Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fedorovs startēs RC4 klasē ar "Peugeot 208 R2" mašīnu, uzsākot cīņu par ERC junioru čempiontitulu.   

Nikolajs Grjazins aizvadīs savu otro sezonu rallijā un cer, ka būs gatavs sastādīt konkurenci spēcigajiem Junioru klases braucējiem: "Junioru klase priekš manis ir jauns līmenis, ceru, ka spēšu cīnīties ar ātrajiem sportistiem. Saprotu, ka tas nebūs viegli, bet mēs centīsimies čempionātā iegūt labu pieredzi un sasniegt labu rezultātu. Žēl, ka atcēla ziemas rallija posmu Liepājā, bet varbūt tā arī ir labāk. Gribu aizvadīt skaistu, ātru un labu sezonu ERC junioru ieskaitē!"   

Treniņu nolūkos uz Īriju dosies arī "SRT" ekipāža R. Sirmacis/A. Šimins. "Dodamies uz Īriju pierakstīt trasi, jo pagājušajā gadā šis mums bija pirmais asfalta rallijs ar "Peugeot 208 vti", kurā uzrādījām viduvējus rezultātus pieredzes trūkuma dēļ. Stenogramma nebija ne tuvu ideālam, un braukšana arī nepadevās. Īrijas ERC ir viens no sarežģītākajiem, šaurākajiem asfalta posmiem ERC sezoā. Skatoties onbordus kopā ar mūsu treneriem I. Cauni un A. Štrausu, analizējām kļūdas un secinājām, ka Īrijā noteikti jāatgriežas. Kaut arī šosezon plānojam startēt Gravel Master posmos, dosimies uz Īriju treniņnolūkā un pieredzes krāšanā asfalta stenogrammas pierakstos. Lai ātri brauktu, ir jāsāk ar perfektu stenogrammu. Jebkurš treniņš ir ļoti vērtīgs," stāsta A. Šimins.      

"Sports Racing Technologies" komanda šogad plāno piedalīties Eiropas rallija čempionāta un Eiropas rallija junioru ieskaites posmos, kas norisināsies Apvienotajā karalistē, Grieķijā, Portugālē, Beļgijā, Igaunijā, Polijā, Čehijā, Latvijā un Kiprā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png