profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins Beļģijas rallija otrajā dienā uzrāda ļoti ātrus laikus, taču līdz finišam netiek

Go4speed 20.03.2016 - 17:45 Grjazins Beļģijas rallija otrajā dienā uzrāda ļoti ātrus laikus, taču līdz finišam netiek
Foto: Jonathan Godin / DG Sport / SPA Rally

Šajā nedēļas nogalē Beļģijā norisinājās SPA Rally, kurā uz starta izgāja arī SRT komandas ekipāža Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fjodorovs, kuri brauc ar ''Peugeot 208 VTi R2'' automašīnu. Jau ziņojām, ka rallija pirmajā dienā, kurā bija jāveic pieci posmi, Grjazina ekipāža jau pirmā ātrumposma pirmajā līkumā bija spiesta izstāties, jo “SRT” ekipāža uz pirmo posmu devās ar sausam laikam paredzētām riepām, kamēr trase, krasi mainoties laikapstākļiem, bija slapja.

Otrajā dienā Grjazins uzrādīja ļoti labus rezultātus, jo sportists līdz pat pēdējam ātrumposmam bija pārliecinoši ātrākais savas RC4 klases braucējs, kā arī viens no ātrākajiem priekšpiedziņas klases braucējiem. Starp visām ekipāžām (uz starta izgāja ap 100 ekipāžām) Grjazins otrajā dienā uzrādīja Top 15 laikus.


Rallija uzvarētājs. Foto: Jonathan Godin / DG Sport / SPA Rally

Taču noslēdzošajā posmā pēc smagas piezemēšanās pēc tramplīna ekipāža bija spiesta izstāties, jo sāka karst mašīnas dzinējs.

"Rallija noslēdzošā diena iesākās cerīgi. Grjazina ekipāža uzrādīja lieliskus rezultātus. Arī laikapstākļi sāka uzlaboties. Tas ļāva “SRT” ekipāžai braukt drošāk un pārliecinošāk. Diemžēl rallija noslēdzošajā ātrumposmā atkal bija ķibele. Pēc lēciena tramplīnā sāka karst sacīkšu automašīnas dzinējs. Ekipāža pieņēma lēmumu sacīkstes pārtraukt. Jebkurā gadījumā šīs sacīkstes bija lieliska pieredze un treniņš pirms Īrijas ERČ rallija," tā komandas menedžeris Džo Labuckas.

Uzvaru izcīnīja pieredzējušais Fredijs Loikss (Škoda Fabia R5), kurš par 35 sekundēm apsteidza Princenu (Peugeot 208 R5), bet divarpus minūtes Loiksam zaudēja Veršūrena (Škoda Fabia R5) ekipāža.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png