profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins, gatavojoties Beļģijas rallijam, testos izvizina policisti

Go4speed 17.03.2016 - 10:48 Grjazins, gatavojoties Beļģijas rallijam, testos izvizina policisti
Policiste pirms vizināšanās ar sporta auto. Foto: SRT

Šajā nedēļas nogalē Beļģijā norisināsies SPA Rally, kurā uz starta izies arī SRT komandas ekipāža Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fjodorovs, kuri startēs ar ''Peugeot 208 VTi R2'' automašīnu.

Lai labāk sagatavotos šim rallijam, ekipāža devās uz Itāliju, kur tā aizvadīja vairāku dienu testus. "Pirmās divas dienas Itālijas testos ir sekmīgi aizvadītas. Laika apstākļi mūs nelutina. Līst lietus, gaisa temperatūra ap +3 grādiem. Drīz pieņemsim lēmumu, kur turpināt testus. Viss atkarīgs no laikapstākļiem. Iespējams, paliksim te, bet, iespējams, brauksim vairāk uz dienvidiem. Jebkurā gadījumā laika apstākļi te ir līdzīgi tiem, kādus tos sagaidām SPA rallijā Beļģijā, kurā puiši startēs nākamajā nedēļā," pirms pāris dienām teica komandas menedžeris Džo Labuckas.


Foto: SRT

Pēc šiem testiem komanda aizvadīja vēl divu dienu testus. ''Testi Itālijā noslēgušies sekmīgi. Piektdien un sestdien testi notika Pietralunga apkārtnē. Tā ir neliela, kalnu ieskauta pilsētiņa. Klusa un mierīga, taču mēs šo mieru nedaudz iztraucējām, bet tas rosīja vietējos iedzīvotājos lielu interesi,’’ saka Labuckas.


Foto: SRT

Kā redzams kādā no fotogrāfijām, tad testu laikā pie ekipāžas auto redzama kāda policiste. Kā portālam Go4speed atzina Nikolajs Grjazins, tad viņa esot gribējusi izbraukt ar rallija mašīnu, ko arī Grjazins jaunākais izdarīja, izvizinot viņu pa ātrumposmu. Kādā no komentāriem Grjazins atzina, ka veselības problēmas viņai pēc brauciena neesot bijušas, taču bāla gan viņa esot palikusi.

Pavisam kopā SPA Rally uz starta izies ap 100 ekipāžām (12 brauks ar R5 automašīnām). Grjazina RC4 klasē startēs 14 R2 klases ekipāžas.

Ekipāžas testi:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png