profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Māris Neikšāns apmeklē Subaru Team Canada un gatavojas ASV rallijam

Mārtiņš Jankovskis 11.03.2016 - 09:14 Māris Neikšāns apmeklē Subaru Team Canada un gatavojas ASV rallijam
Māris Neikšāns, viesojoties Subaru Team Canada. Foto: No sportista personīgā arhīva

Jau ziņojām, ka Māris Neikšāns/Anrijs Jesse nesen Kanādas ''Cochrane Winter Rally'' rallijā debitēja ar otro vietu, lai arī pēc pirmā posma ekipāža tehnisku problēmu dēļ bija pēdējā vietā. Pēc rallija Māris portālam atzina, ka viņš vēl nedosies uz mājām, bet gan turpinās savu vizīti Kanādā un pēc tam arī ASV.


Māris Neikšāns, viesojoties Subaru Team Canada. Foto: No sportista personīgā arhīva

Kā portālam Go4speed atklāja sportists, tad viņš kā stūrmanis debitēs ASV rallijā.

''Pēc rallija devos uz tikšanos ar ''Subaru Team Canada'' pārstāvjiem, kur parunājām par ralliju un nākotnes plāniem. Tāpat Amerikā apmeklēju populārāko rallija skolu DirtFish, satikos ar tās vadītāju un instruktoriem, bet tagad plānos ir doties uz Ņujorku, kur debitēšu ''100 Acre Wood'' rallijā, kas būs Amerikas rallija čempionāta otrais posms,'' portālam stāsta Māris Neikšāns.


Māris apmeklē rallija skolu DirtFish. Foto: No sportista personīgā arhīva

''Šajā rallijā būšu stūrmanis pilotam Arekam Bilobreskim. Pirms rallija kopā aizvadīsim testus, kur palīdzēšu sagatavot un saregulēt ''Subaru Impreza'' sacīkšu automašīnu, kā arī centīšos aprast ar stenogrammu. Šī man atkal būs jauna pieredze - braukt Amerikā par stūrmani, kur daudz kas ir savādāk – gan stenogramma angļu valodā, gan laika skaitīšanas sistēma. Taču noteikti tas būs interesanti,'' nobeidz Māris.
Komentāri
Andris101 11.03.2016 11:17
Ja toreiz tālajā 2009. FIA nebūtu salaiduši ķīselī un kautkāda šveicieša vietā kopā ar Tanaku būtu paņēmuši Māri, mēs šodien runātu par MN kā par regulāru WRC komandas pilotu. Lai arī Tanaks toreiz bija ātrs, kā redzam vēlāk, ar to nepietiek - nestabilā psihe un attieksme velk Tanaku tikai uz leju. Esmu pārliecināts, ka MN ar savu galvu un attieksmi kombinācijā ar ātrumu brauktu daudz labāk par Tanaku.

Mārim piemīt visas īpašības, lai būtu starp labākajiem pasaulē. Viņš ir uzvarējis pilnīgi visur, kur nopietni braucis jau no bērna kājas. To nevar panākt, esot tikai ātrākajam - tur ir vesels īpašību kopums, kas ir svarīgs.

Varbūt, ka Mārim arī jāsāk skatīties RX virzienā?
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png