profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lietuvieši pēc debijas ar pilnpiedziņas 'BMW': Apsolu jums, mēs 'lidosim' (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 11.02.2016 - 19:37 Lietuvieši pēc debijas ar pilnpiedziņas 'BMW': Apsolu jums, mēs 'lidosim' (VIDEO)
Martinas Samsonas/Mindaugas Varža. Foto: No sportista personīgā arhīva

Sarmas rallijā ar unikālu automašīnu startēja lietuvieši Martinas Samsonas/Mindaugas Varža, kuru rīcībā bija pilnpiedziņas ''BMW M3X'' automašīna.

Ralliju ekipāža iesāka lieliski, jo pirmajā ātrumposmā tika uzrādīts otrais ātrākais laiks, 0,44 sekundes zaudējot vēlākajam rallija uzvarētājam Kallem Rovanperam. Arī nākamjos divos posmos ekipāža bija starp līderiem, taču turpinājumā ekipāžas auto piemeklēja tehniskas problēmas, tāpēc tai nācās izstāties.

Kā pēc rallija portālam atzina Mindaugas Varža, tad auto esot bijis ļoti ātrs. Stūrmanis uzskata, ka auto ir liels potenciāls, tikai ir jāaizvada vairāki testi, lai ar to varētu braukt vēl ātrāk.


Foto: Mārtiņš Vanags

''Ar šo mašīnu bija ļoti viegli braukt. Arī vadāmība bija labāka, nekā sākotnēji bija cerēts, tāpēc arī varējām braukt ātri. Kā rāda rezultāti, tad mašīnai ir liels potenciāls tieši ātruma ziņā, jo mēs ar to varam braukt ļoti ātri. Diemžēl bijām spiesti izstāties, jo bija problēmas ar aizmugurējo reduktoru. Varējām turpināt, taču negribējām mašīnu salauzt vēl vairāk,'' portālam Go4speed stāsta Mindaugas Varža.

''Mums ir jāaizvada vairāk testu, lai atrastu mašīnas vājās vietas. Taču šobrīd varam teikt, ka 99% viss strādā, tāpēc esam priecīgi. Ir vēl jāmācās, kā braukt ar šo auto - kad un kur bremzēt, kādu ātrumu līkumos izmantot. Protams, Samsonas ir tāds braucējs, kuram piemīt unikāls talants. Viņam nevajag daudz kilometrus, lai pierastu pie auto. Ja auto strādās piemēroti un pareizi, mēs būsim ļoti ātri. Apsolu jums, mēs vēl lidosim! Liels paldies Jums un pārējiem, kuri interesējās par mūsu ekipāžu un mūsu auto,'' nobeidz Varža.

Ekipāža ar pilnpiedziņas BMW:


Ekipāža ar pilnpiedziņas BMW:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png