profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

S.Grjazins: 'Rally Liepāja' rudenī tikai iegūs un būs augsta līmeņa autosporta svētki

Go4speed 11.02.2016 - 13:26 S.Grjazins: 'Rally Liepāja' rudenī tikai iegūs un būs augsta līmeņa autosporta svētki
Foto: Egita Upīte

Februāra sākumā paredzētais FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms ''Rally Liepāja'' tika pārcelts uz šā gada 16. – 18. septembri. Tas nozīmē, ka šogad ''Rally Liepāja'' nebūs ziemas rallijs, bet grants rallijs, kas norisināsies rudenī.

''Rally Liepāja'' šogad bija jābūt ne tikai ERČ sezonas pirmajam posmam, bet arī pirmajam ERČ Junioru posmam, kurā plānojis bija startēt Nikolajs Grjazins. Pilots atzīst, ka viņam ir žēl, ka rallijs nenotika, jo viņš šīm sacensībām bija sagatavojies ļoti labi.


Foto: Mārtiņš Vanags

''Mēs daudz gatavojāmies šim ziemas rallijam, trenējāmies. Biju labā formā, tāpēc īpaši žēl, ka ralliju nācās atcelt. Taču es ļoti labu saprotu organizatorus, tāpēc šeit nav ko apspriest. Tas, ka ralliju pārnesa uz rudeni, ir pareizi. Ceru, ka uz septembri mūsu sportiskā forma būs vēl labāka un pieredze vēl lielāka, kas ļaus mums ar pretiniekiem sarīkot nopietnu cīņu,'' saka Nikolajs Grjazins.

Arī sportista tēvs Staņislavs Grjazins atzīst, ka šis bija pareizs lēmums. Viņš tic, ka rallija pārcelšana tikai iegūs. ''Organizatoriem nav nekādas kontroles pār laikapstākļiem. Arī Zviedrijā šobrīd situācija nav tā labākā. Līdz ar to lēmums bija viennozīmīgi pareizs. Labāk aizvadīt labu ralliju vasarā vai rudenī, nekā kaut ko nesaprotamu tagad. Esmu pārliecināts, ka rudenī rallijs būs īsti svētki, jo ''Rally Liepāja'' organizatori vienmēr sacensības rīko ļoti augstā līmenī. Domāju, ka, salīdzinot ar ziemas ralliju, rudens sacensību kvalitāte ne tikai nezaudēs, bet pat iegūs.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png