profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krastiņš: 'Rally Liepāja' izmaiņu dēļ rallijs 'Latvija' tiks pārcelts uz vēlāku laiku

Mārtiņš Jankovskis 10.02.2016 - 12:18 Krastiņš: 'Rally Liepāja' izmaiņu dēļ rallijs 'Latvija' tiks pārcelts uz vēlāku laiku
Jānis Krastiņš. Foto: Dace Janova

Trešdien oficiāli tika paziņots, ka februāra sākumā paredzētā, bet Latvijas ziemai neraksturīgi silto laikapstākļu dēļ atceltā, FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posma ''Rally Liepāja'' norise tiek pārcelta uz šā gada 16. – 18. septembri. Aplūkojot Latvijas rallija čempionāta (LRČ) kalendāru, jāsecina, ka šajos pašos datumos bija plānots aizvadīt arī noslēdzošo Latvijas rallija un rallijsprinta čempionāta posmu ralliju ''Latvija''.

Portāls Go4speed sazinājās ar Rallija komisijas padomes vadītāju Jāni Krastiņu, kurš apstiprināja, ka rallijs ''Latvija'' tiks pārcelts.


Foto: Mārtiņš Vanags, MV Foto

''Jā, varu apliecināt, ka rallijs Latvija notiks, tikai citos datumos. Ņemot vērā, ka šajos datumos notiks pārceltais ''Rally Liepāja'', mēs ralliju ''Latvija''pārcelsim uz vēlāku laiku. Nākamajā nedēļā būs rallija komisijas sēde, kurā lemsim par kalendāru un tā izmaiņām. Tad arī būs plašāka informācija. Bet rallijs notiks un viss būs kārtībā,'' tā Jānis Krastiņš, kurš atzina, ka jaunais rallija ''Latvija'' datums nepārklāsies ar citām rallija sacensībām.

Aplūkojot Igaunijas rallija kalendāru, tad pēdējais čempionāta posms notiks 7. - 8.oktobrī Sāremā salā, bet Lietuvas rallija čempionātā pēdējais posms ''DHL Rally Elektrėnai'' notiks 9.-10.septembrī. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png