profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacis atsauc dalību nedēļas nogalē notiekošajā Sarmas rallijā

Go4speed 21.01.2016 - 17:35 Sirmacis atsauc dalību nedēļas nogalē notiekošajā Sarmas rallijā
Foto: Instagram.com/ralfssirmacis

Rallija ekipāža Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, kas šajā nedēļas nogalē plānoja piedalīties Latvijas čempionāta 1. posmā "Rally Sarma" ar "Škoda Fabia R5" automašīnu, ir spiesti atsaukt savu dalību automašīnas tehnisku problēmu dēļ. Diemžēl rallija līdzjutēju gaidītās cīņas ar citām R5 automašīnām izpaliks.

Kā apliecināja komandas vadītājs Ģirts Krūzmanis, tad problēmas radušās pēc šajā nedēļā veiktajiem treniņbraucieniem: "Pēc testiem Igaunijā automašīnas dzinējam tika konstatētas novirzes no normas, kuru novēršanai nepieciešams ilgāks laiks. Rezultātā tika pieņemts lēmums rallijā "Sarma 2016" nestartēt."   

Timēr ekipāžas stūrmanis Artūrs Šimins skaidro, kādēļ ekipāža rallijā nolēmusi šajā rallijā nestartēt ar citu automašīnu: "SRT mums piedāvāja risinājumu - dzinēju nomainīt, bet, tik īsā laikā to izdarot, vairākas reizes sadārdzinātu mūsu izmaksas. Tāpēc pieņēmām lēmumu tomēr rallijā "Sarma 2016" nestartēt, bet aizvadīt kādus apjomīgus treniņus vai pirms "Rally Liepāja" startēt kādā citā rallijā Baltijā. Esmu sarūgtināts, jo, startējot "Sarma", tā būtu lieliska iespēja pirms ERC paspēkoties ar citām R5 automašīnām. Protams, varējām startēt ar citu mašīnu, bet treneris I.Caune ieteica nejaukt citas pilnpiedziņas ar R5 auto."   

Atgādināsim, ka R.Sirmacis/A.Šimins šogad plāno startēt piecos Eiropas rallija čempionāta posmos - Latvijā, Grieķijā, Portugālē, Igaunijā un Kiprā. Pirmais ERC posms notiks 6. un 7. februārī Liepājas un Kuldīgas apkaimē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png