profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Elviss Hermanis: Uz kādu laiku rallijam jāmet miers

Mārtiņš Jankovskis 07.01.2016 - 19:34 Elviss Hermanis: Uz kādu laiku rallijam jāmet miers
Elviss Hermanis. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Par 2015.gada Latvijas rallija čempionāta (LRČ) vicečempioniem LRC1 klasē tika kronēti Elviss Hermanis/Gatis Veilands, kuri to paveica, pateicoties uzvarai sezonas noslēdzošajā rallijā ''Latvija''. LRČ sezonas noslēguma pasākuma Elviss sarunā ar šo rindu autoru atklāja, ka pirms sezonas starta viņam nebija doma aizvadīt pilnu sezonu, taču stūrmanis Gatis esot pierunājis.


Foto: Artūrs Igaveņš, ASRT Media

''Aizvadītā sezona man ļoti patika. 2015.gada sākumā bija doma braukt ar 50% atdevi, taču stūrmanis Gatis pierunāja, ka ir jābrauc pilna sezona. Redz, līdz kam viņš noveda mūs (smejas). Izcīnījām otro vietu LRC1 klasē, ar ko esam ļoti priecīgi. Šis ir mans augstākais sasniegums, jo nekad nebiju kādā no klasēm absolūtajā kopvērtējumā izcīnījis tik augstu vietu. Paldies Gatim, jo es jau iepriekš gribēju rallijam mest mieru,'' sarunā ar portālu atklāj Elviss Hermanis.


Foto: Neiksans Rally Sport

Jautāts par nākamā gada plāniem, pilots atklāj, ka nākamajā sezonā viņš plāno startēt tikai epizodiski. ''Runājot par nākamo gadu, jāsaka, ka izskatās diezgan bēdīgi, jo uz kādu laiku esmu nolēmis mest mieru. Ne tikai finansiālu apstākļu dēļ, bet lielākoties gan ģimenes apstākļu dēļ. Gribu vairāk laika pavadīt gan ar mazo un ģimeni, gan arī jāpabeidz mājas pasākums. Gribu sakārtot privātās lietas, lai pēc tam varētu atgriezties. Es neatvados no autosporta, bet uz laiku iepauzēšu. Ļoti iespējams, ka uz 2016.gada vasaras sezonu atgriezīšos. Talsos plānoju braukt noteikti, bet, kā būs tālāk, to rādīs laiks,'' nobeidz Hermanis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png