profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krievu mediji: Grjazins startēs WRC Akadēmijā

Mārtiņš Jankovskis 16.12.2011 - 08:52 Krievu mediji: Grjazins startēs WRC Akadēmijā
Vasīlijs Grjazins. Foto: www.srt.lv

Kā ziņo krievu portāls almrally.ru, tad slavenā Krievijas rallija braucēja Staņislava Grjazina dēla Vasīlija plānos šogad ir startēt rallijos Krievijā un WRC Akadēmijā.

Šogad Grjazins startēja rallijos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Šī gada vasarā igauņu rallija braucējs Egons Kaurs, kurš startēja WRC Akadēmijā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē ar ''Ford Fiesta R2'' automašīnu apmācīja Vasīliju Grjazinu, kurš vēlāk ar šo spēkratu piedalījās divos rallijos - Kurzemē (28. vieta absolūti) un Igaunijā (izstājās). Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka sportista nākamā gada plāni ir nopietnāki. 

Kā ziņo krievu portāls, tad Grjazins nākamgad plāno braukt Krievijas čempionātā, kā arī dažos Krievijas kausa izcīņas posmos. Kausu izcīņā pilots par punktiem necīnīsies, jo sportists to plāno aizvadīt ar R4 automašīnu (pirmajā posmā, kurā Grjazins izcīnīja ceturto vietu, pilots brauca ar ''Mitsubishi Lancer Evo IX R4''). Kā atzina Grjazina stūrmanis un menedžeris Georgijs Troškins, tad viena mašīna jau esot gatava startam, bet otra būs drīz.


Testos Italijā. Foto: www.srt.lv

Tāpat almrally.ru zināja teikt, ka paralēli startiem Krievijā, ''Sports Racing Technologies'' (SRT) un Grjazins gatavojas startam WRC Akadēmijā. Šobrīd nav zināms, vai sportists piedalīsies kādā Baltijas rallija posmā.

 
Testos Italijā. Foto: www.srt.lv

Lai arī daudzi, iespējams, domā, ka starts WRC Akadēmijā neizklausās nopietni, jāatzīmē, ka novembrī SRT komanda bija devusies uz Itāliju, kur tā ar ''Ford Fiesta R2'' automašīnu aizvadīja asfalta testus. Šoreiz trenera loma tika uzticēta ''Citroen Italia'' komandas pilotam Simonam Kampedelli, kurš savas karjeras laikā startējis 13 WRC posmos. Šogad sportists ar ''Citroen DS3 R3T'' automašīnu piedalījās Itālijas rallija čempionātā.

Diemžēl portālam Go4speed neizdevās sazināties ar kādu no komandas pārstāvjiem. Bildes no testiem un no pirmā Krievijas kausa izcīņas posma aplūkojamas šeit:

 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png