profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc gandrīz gada pārtraukuma Hirvonens atgriežas pie WRC automašīnas stūres

Go4speed 28.10.2015 - 14:56  Pēc gandrīz gada pārtraukuma Hirvonens atgriežas pie WRC automašīnas stūres
Ar šādu auto brauks Miko Hirvonens. 

Somu sportists Miko Hirvonens, kurš pēc 2014.gada sezonas lika punktu WRC karjerai, šobrīd pievērsies rallijreidam, kur braucējs 2016.gada sākumā startēs slavenajā Dakaras rallijreidā. Šogad paralēli rallijreida treniņiem un sacensībām Hirvonens piedalījies arī trijos klasiskos rallijos, kur viņa rīcībā bija Ford Escort RS 1800 automašīna. Taču noskaidrojies, ka Hirvonens novembra beigās startēs Kanāriju salu rallija noslēdzošajā posmā, kur sportista rīcībā pirmo reizi būs ''Mini Cooper WRC'' automašīna. 

Kā stāsta komandas vadītājs, kuras vienībā brauks Hirvonens, tad viņš no pavasara jau četras reizes mēģinājis panākt to, lai Hirvonens brauc viņa komandā, taču allaž Hirvonens bija aizņemts ar citiem pienākumiem. Šoreiz somu sportists piekrita izteiktajam piedāvājumam, kas viņam 27.novembrī ļaus debitēt Kanāriju salas rallijā.

''Esmu ļoti priecīgs par šo uzaicinājumu,'' saka Miko Hirvonens. ''Daudzas reizes esmu dzirdējis par lielisko atmosfēru šajā rallijā un brīnišķīgajiem ātrumposmiem šajā salā, tāpēc šoreiz ne sekundi nedomāju un uzreiz piekritu. Ar nepacietību gaidu šo ralliju. Esmu pārliecināts, ka būs liela jautrība un mūs sagaida daudz patīkamu brīžu. Gribu teikt paldies komandai un direktoram Ramosam,'' tā Hirvonens, par kura startēšanu noslēdzošajā posmā priecīgi ir ļoti daudzi Spānijas rallija līdzjutēji. "Apsveicu komandu un paldies par šo dāvanu. Lieliska ziņa," priecīgi saka kāds rallija fans.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png