profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Spānijas rallijā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz septiņiem cilvēkiem

Go4speed 08.09.2015 - 01:05 Spānijas rallijā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz septiņiem cilvēkiem
Viens no iesaistītās ekipāžas sportistiem

Portāls jau ziņoja, ka aizvadītās nedēļas nogalē Spānijā notika liela traģēdija, kur Coruna Rally rallija sacensību laikā, mašīnai izlidojot no trases, notikuma vietā bojā gāja seši cilvēki - četras sievietes (no tām divas stāvoklī, kā arī viena astoņus gadus jauna meitene) un divi vīrieši, no kuriem viens bija vienas bojāgājušās grūtnieces draugs.

Diemžēl jaunākā informācija liecina, ka svētdienas vakarā no gūtajām traumām mira kāda 12 gadus jauna meitene, tādējādi bojāgājušo skaits pieaudzis līdz septiņiem cilvēkiem.


Foto: reuters.com

Kā ziņo thelocal.es, tad šobrīd slimnīcā vēl divi cilvēki atrodas kritiskā stāvoklī, kamēr citi pieci atrodas smagā, bet stabilā stāvoklī. Tikmēr citi desmit cilvēki svētdien tika izrakstīti no slimnīcas. 

Pēc avārijas abiem sportistiem, kuri šajā negadījumā necieta, tiek nodrošināta psihologa palīdzība. Portāls as.com ziņo, ka pēc negadījuma pilotam tika veiktas gan alkohola, gan narkotiku pārbaudes, pēc kā noskaidrojās, ka pilots nebija lietojis aizliegtās vielas.

Tikmēr marca.com ziņo, ka šis negadījums varētu tikt raksturots kā liela neveiksme nevis drošības trūkums, jo pēc šī brīža pieejamās informācijas skatītāji esot atradušies drošā un piemērotā vietā, kamēr auto minētajā līkumā esot iebraucis krietni par ātru un neveiksmīgi izlidojis no trases.

''Šīs ir lielas sēras, tāpēc dziļāko līdzjūtību izsaku bojāgājušo tuviniekiem, radiniekiem un draugiem. Vēlu ātru atveseļošanos visiem tiem, kas cieta,'' saka Spānijas premjerministrs.

Jāpiebilst, ka, ņemot vērā pēdējo laiku traģēdijas, FIA prezidents Žans Tods trešdien Ženēvā nolēmis sasaukt ārkārtas sēdi, lai pārrunātu drošības jautājumus rallija sacensībās.

Šobrīd turpinās izmeklēšana.
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png