profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Traģiskā avārijā bojā iet franču sportists, viņa sieva smagā stāvoklī nonāk slimnīcā

Go4speed 04.09.2015 - 23:34 Traģiskā avārijā bojā iet franču sportists, viņa sieva smagā stāvoklī nonāk slimnīcā
Frederiks Komte

Diemžēl piektdien Francijā notikusi traģiska avārija rallija sacensībās. Kā ziņo franču mediji, tad Rallye Mont-Blanc Morzine rallija otrajā ātrumposmā smagu avāriju piedzīvoja franču pilots Frederiks Komte, kurš pilotēja ''Citroen Xsara WRC'' automašīnu.

Kā ziņo rallija organizatori, tad franču braucēja auto esot iebraucis grāvī. Diemžēl avārijas rezultātā bojā gāja 39 gadus vecais Komte, kurš rallija sacensībās startēja kopš 2001.gada. Diemžēl šajā negadījumā smagas traumas guva sportista stūrmane un sieva Angelika, kura smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Tiek ziņots, ka pēc avārijas esot aizdegusies ekipāžas automašīna.


Foto: ewrc.cz

Šis braucējs bija ļoti zināms un slavens autosportists Francijā. Arī šo ralliju sportists sāka lieliski, jo pēc pirmā posma tika uzrādīts trešais ātrākais laiks, piekāpjoties vien Stefanam Sarazēnam un Žuljēnam Maurinam.

Lai arī pēc šī traģiskā negadījuma rallijs turpinājās, vairums braucēju nolēma būt kopā ar Frederiku un neturpināt ralliju. ''Aiz cieņas pret Frederiku mēs nolēmām neturpināt šo ralliju. Viņš bija viens no cilvēkiem, pie kura mēs bijām pieraduši šajos daudzajos gados. Tas ir cilvēks, kuru es novērtēju. Esam domās kopā ar viņa sievu un ceram uz ātru atveseļošanos. Līdzjūtība viņa ģimenei un tuviniekiem,'' tā Maurins, kurš, būdams pārliecinošs rallija līderis, pēc trešā ātrumposma nolēma neturpināt ralliju.


Frederiks un Angelika

Jāpiebilst, ka līdzjūtību sportista ģimenei un tuviniekiem izteikuši vairāki zināmi sportisti, tai skaitā Sebastjans Ožjē un ''Citroen'' rallija komandas šefs Īvs Meitons.

''Es mīlu jūs un es vienmēr tevi mīlēšu, tēti. Esmu lepns par jums,'' tā savā Facebook profilā ierakstījis sportista dēls Valentīns.
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png