profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

LAF Rallija balles aizkulises (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 29.11.2011 - 13:19 LAF Rallija balles aizkulises (FOTO)
Raula Jētsa un Georga Grosa ekipāžas liek puzli. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Aizvadītajā nedēļas nogalē notika LAF Rallija noslēguma balle, kurā labākie rallija braucēji saņēma balvas un kausus.

Pasākums, kuru vadīja Normunds Rutulis un Jānis Krastiņš, notika nakts klubā Godvil. Ja parasti rallija braucējus un braucējas atpazīstam pēc mašīnām un to krāsām, tad šoreiz ātrākie braucēji bija tērpušies glaunos uzvalkos, bet dāmas - vakarkleitās. Pēc pasākuma saviesīgās daļas sākās neformālā daļa, kurā katrs klātesošais varēja gan ieturēt maltīti, gan iedzert kādu dzērienu. Protams, neiztika arī bez runām, spēlēm un dejām, kuras tovakar lika radio dīdžejs Egons Reiters.

Protams, šādos pasākumos var uzzināt daudz un dažādus interesantus jaunumus, ko arī portāls Go4speed centās noskaidrot. Četriem sportistiem, ar ko izdevās aprunāties, uzdevām divus jautājumus: Kā aizritēja šī sezona un kādi plāni saistībā ar nākamo gadu. Lūk, ko, parunājot ar ārzemju braucējiem, esam uzzinājuši.


Georgs Gross. Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Georgs Gross:
1. Kopumā sezona bija apmierinoša. Latvijā to aizvadījām labi, bet Igaunijā - slikti, jo bija gan problēmas ar mašīnu, gan arī avarējām. Ceru, ka nākamgad man veiksies labāk. Kā patīk balle? Man ļoti patīk šī ceremonija - mums Igaunijā daudz ko vēl mācīties.

2. Domāju braukšu Latvijā arī nākamgad, bet ne visos posmos - ziemu izlaidīšu, bet domāju, ka varētu braukt Talsos, Madonā, Kurzemē un, iespējams, rallijā Latvija.


Deividas Jocius. Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Deividas Jocius:
1. Lietuvā neizdevās sezona, jo mašīna plīsa un bija citas tehniskas problēmas. Latvijā palikām trešie A+ klasē, Michelin kausā 4WD klasē otrie, kas nav slikts rezultāts pirmajā gadā. Pacentīsimies nākamgad vēl labāk. Skaists sezonas noslēgums - mums iedeva kausus, medaļas un četras riepas (veselīgi smiekli).

2. Tagad sāksim gatavoties nākamajam gadam. Laiks rādīs, kādos čempionātos brauksim. Šobrīd meklējam naudu, bet prioritāte noteikti būs Latvija, jo šeit ir labs līmenis. Mums patika viss no starta līdz pat šim banketam (smejas). Noteikti nākamgad centīsimies braukt vēl ātrāk, jo šos dopus pazīsim jau labāk. Mašīna? Principā tā pati (''Evo IX''), taču cita virsbūve, jo pēdējā Lietuvas posmā mēs avarējām. To virsbūvi izmetām ārā un tagad jātaisa jauna. Brauksim mājās un sāksim strādāt (smejas).


Rauls Jēts. Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Rauls Jēts:
1. Šogad liktu sev atzīmi 4-. Igaunijā vajadzēja nobraukt labāk, taču mūs vajāja tehniskas problēmas. Tāds ir rallijs. Jā, pasākums te lielisks - labi organizēts. Arī garastāvoklis labs, jo varam būt kopā (latvieši, lietuvieši un igauņi).

2. Domājam, ka nākamgad Latvijā brauksim vairāk nekā šogad (trīs posmos Jētsa ekipāža nepiedalījās). Ar kādu mašīnu? Nu ar to "Citroen C4" (smejas). Bet, ja gaodīgi, tad nākamgad brauksim ar ''Mitsubishi Evo X''.


Vitautas Švedas. Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Vitautas Švedas:
1. Labi braucām visos čempionātos, taču pirmajā un pēdējā posmā izstājāmies. Kopumā aizvadījām labu sezonu, lai arī, protams, atsevišķos posmos varējām nobraukt labāk. Tagad šajā ballē ir patīkamas sarunas, jo sezona beigusies un var parunāt, padomāt, kas izdarīts. Patīk, ka šeit tiek rīkoti konkursi, jo visi zina, ka rallija braucēji bez sacensībām nevar.

2. Tagad strādājam pie budžeta, jo ir plānā braukt visu Latvijas čempionātu, kaut arī, ja tā godīgi, dažos Latvijas posmos man nav motivācijas. Protams, ir posmi, kuros brauksim noteikti - Utenā, Talsos un Kurzemē, bet uz pārējiem posmiem jāatrod motivācija. Bija ideja, ka kopā ar Andi Neikšānu varētu startēt PWRC, taču mums šobrīd nav tāda budžeta.

Kamēr klubā Godvil notika oficiālā daļa, tikmēr Vecrīgā klubā Pussylounge notika rallija sezonas noslēguma balles afterparty. Ap plkst. 1:00 naktī šo ballīti apmeklēja Grosa un Jētsa ekipāžas, Urmo Āva, Vitautas Švedas un citi sportisti. Uz lielajiem ekrāniem tika demonstrēti rallija video, deju placī griezās dejas, bet pie galdiņiem notika sarunas. Atmosfēra un gaisotne, kāda valdīja klubā, bija sportiski jautra. Ceram, ka tāda būs arī nākamā rallija sezona.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png