profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Traģiskā avārijā dzīvību zaudē viens no talantīgākajiem bulgāru autosportistiem

Go4speed 30.06.2015 - 06:50 Traģiskā avārijā dzīvību zaudē viens no talantīgākajiem bulgāru autosportistiem
Todors Slavovs. Foto: autosport.cz

Traģiski aizvadītajās brīvdienās noslēdzies Bulgārijas rallija čempionāta trešais posms. Kā ziņo rallija organizatori, tad piektajā ātrumposmā smagu avāriju piedzīvoja viens no zināmākajiem bulgāru sportistiem, 31 gadu vecais Todors Slavovs, kurš šajā rallijā otro reizi karjerā startēja ar ''Fiat Abarth Grande Punto S2000'' automašīnu.

Minētā avārija notika diezgan viltīgā līkumā, kur sportistiem pēc neliela uzkalna bija jāveic labais līkums. Diemžēl sportists minētajā līkumā pēc sānslīdes ieskrēja margās, pēc kā auto noskrēja no ceļa un iekrita upē.


Avārija notika šajā līkumā. Foto: bgrallyhd.com

Pēc negadījuma abi sportisti tika nogādāti slimnīcā, kur vēlāk tika apstiprināts, ka Slavovs ir gājis bojā, kamēr viņa stūrmaņa stāvoklis ir smags, bet stabils un viņa dzīvīai briesmas nedraud.

Šobrīd rallija oficiālās personas nesniedz nekādus plašākus komentārus par to, kāpēc notika šī avārija. Pēc neoficiālās informācijas atbildi uz šo jautājumu, iespējams, varētu sniegt onboard kamera, kas esot bijusi ekipāžas automašīnā. Tikmēr šobrīd izskan divas versijas, kas varēja izraisīt šo traģēdiju – tehnisks defekts vai arī braucēja kļūda.


Auto pēc avārijas. Foto: www.mignews.info

Kā ziņo bgrallyhd.com, tad viņi ir pārliecināti, ka pilots nav pieļāvis kļūdu, jo šim braucējam nebija raksturīgi pieļaut kļūdas. Tāpat minētais portāls atzīmē to, ka pēc avārijas cietušajiem bija jāgaida apmēram 30 minūtes, kamēr atbrauc otra neatliekamā palīdzības mašīna, jo pirmajai it kā neesot bijusi skābekļa maska.

Todors Slavovs bija pieredzējis rallija braucējs, jo rallijā startēja kopš 2005.gada. Savas karjeras laikā sportists piecos rallijos startēja WRC, kur 2010.gadā viņš pārstāvēja JWRC klasi. Toreiz sportists JWRC čempionāta kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu, aiz sevis atstājot igauni Karlu Krūdu, Kevinu Abringu un šī brīža Hyundai WRC komandas pilotu Tjerī Noivilu.

Kā izsakās daudzi rallija līdzjutēji, tad šis sportists esot bijis viens no draudzīgākajiem, labākajiem un talantīgākajiem bulgāru autosportistiem.

Automašīna pēc avārijas:


Sportista piemiņai:
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png