profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Utenas rallijs varēja noslēgties traģiski (FOTO)

Go4speed 17.06.2015 - 13:23 Utenas rallijs varēja noslēgties traģiski (FOTO)
Martinas Samsonas. Foto: Tomo Markelevičiaus

Pēc Utenas rallija sešiem ātrumposmiem līderis bija rallija organizators Martinas Samsonas, kurš tobrīd par pusminūti apsteidza Alekseju Lukjaņuku. Diemžēl septītajā ātrumposmā Samsonas noskrēja no ceļa un izstājās.

Kā ziņo lietuviešu portāls delfi.lt, tad Samsonas, kurš startē ar bijušo Mārtiņa Sviļa automašīnu, septītajā ātrumposmā izlidoja no trases un pēc 30 metru gara brauciena pa zāli sportista auto esot ieskrējis kāda skatītāja Audi A6 automašīnā, kura stāvēja pļavā.


Cietusī automašīna. Foto: R.Gabarto/N40 vyrų

Laimīgas apstākļu sakritības dēļ šajā avārijā necieta neviens no skatītājiem, jo, pēc aculiecinieku teiktā, tajā vietā esot bijis daudz skatītāju, no kuriem daži esot stāvējuši diezgan bīstamā vietā.

Minētajā vietā tobrīd stāvēja Aļģirdas Kazlauskas, kurš pirms tam no rallija bija izstājies tehnisku problēmu dēļ. ''Tajā vietā bija ļoti daudz rallija skatītāju, no kuriem daži izturējās un uzvedās kā kamikadzes. Viņi stāvēja gan līkuma ārmalā, gan arī tuvu trasei. Tā ir laime, ka Samsonas auto nevienu no viņiem nenotrieca,'' saka Kazlauskas.

Atgādināsim, ka rallijā uzvaru izcīnīja Aleksejs Lukjaņuks, kurš brauca ar jaudīgo ''Mitsubishi Colt''. Ceturto vietu absolūti, bet pirmo klasē izcīnīja Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png