profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Medijs: Igaunijas rallijā bojā gājis rallija braucējs un viņa mehāniķis ar draudzeni

Go4speed 31.05.2015 - 10:47 Medijs: Igaunijas rallijā bojā gājis rallija braucējs un viņa mehāniķis ar draudzeni
Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Traģiski sestdien noslēdzās Igaunijas Harju rallijs, kurā smagu avāriju piedzīvoja Sanders Sepps/Ants Ustala, kuri noskrēja no ceļa un iebrauca skatītājos. Diemžēl avārijas rezultātā bojā gāja trīs skatītāji, kamēr pilots un stūrmanis negadījumā necieta.


Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Kā ziņo sport.postimees.ee, tad starp šiem trīs skatītājiem, kuri gāja bojā, bija 41 gadu vecais rallija braucējs Janeks, 25 gadus vecs mehāniķis un viņa 25 gadus vecā draudzene, kamēr Janeka stūrmanis negadījumā necieta. "Šajā traģiskajā negadījumā bojā gāja rallija braucējs Janeks no Rakveres. Viņš piedalījās šajā rallijā, taču vēlāk izstājās. Pēc tam viņš kopā ar mehāniķi un viņa draudzeni nolēma doties skatīties ralliju, taču pēc Sandera Seppa avārijas viņi visi gāja bojā. Kopā ar viņiem bija arī stūrmanis, kurš necieta," ziņots portālā jt.ee.


Joprojām ir daudz neskaidrību saistībā ar šo avāriju. Foto: sport.postimees.ee

Pēc šī negadījuma policija sākusi izmeklēšanu. Gan vakar, gan arī šodien turpinās pierādījumu vākšana, lai noskaidrotu, kāpēc auto piedzīvoja avāriju. Atgādināsim, ka avārija notika labos redzamības apstākļos. Kā vakar ziņoja organizatori, tad bojāgājušie skatītāji bija veikuši visus drošības pasākumus un atradās drošības zonā.


Foto: Karli Saul

Kā portālam atklāja kāds igauņu autosportists, tad, iespējams, avārija notika tādēļ, ka auto esot iebraucis dziļā bedrē, pēc kā tas kļuvis nevadāms un sācis kūleņot.

Tikmēr zemāk redzemajā video redzams, kādā ātrumā sporta automašīnas traucās negadījuma vietā. 

Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png