profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mālnieks: Esam noskaņojušies uzvarai – cīnīsimies līdz pēdējam

Go4speed 15.05.2015 - 17:22 Mālnieks: Esam noskaņojušies uzvarai – cīnīsimies līdz pēdējam
Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed 

Vairākkārtējais Latvijas čempions Jānis Vorobjovs "Rally Talsi" uzskatāms par vienu no favorītiem gan cīņā par uzvaru absolūtajā kopvērtējumā, gan par Čempionu kausu, uz kuru šogad pretendē četru valstu čempioni. Vorobjova kontā jau ir viens Čempionu kauss, kas izcīnīts 2012. gadā kopā ar stūrmani Guntaru Zicānu. Pēdējos divus gadus Čempionu kauss aizceļojis uz Lietuvu, taču "Vorobjovs Racing" ekipāža sola cīnīties par to, lai tas šogad paliktu Latvijā. 

Pagājušā gada Latvijas N4 klases čempioniem šogad piešķirts trešais starta numurs, kas ir augstākais starp latviešu sportistiem. Ekipāža aizvadījusi vairāku dienu treniņus mērķtiecīgi gatavojoties rallijam. Kā mājaslapā rallytalsi.lv atzīst Andris Mālnieks, tad „Tehnika ir kārtībā, komanda ir motivēta, esam noskaņojušies uzvarai - cīnīsimies līdz pēdējam, nepadosimies. Divus iepriekšējos gadus Čempionu kauss aizceļoja uz Lietuvu... šogad vajadzētu, lai neaizceļo! Svarīgākais ir nobraukt bez tehniskiem bojājumiem, kas pagājušo gad Talsos mazliet iegāza. Bet ja arī notiks kāda ķibele, nepadosimies."


Pirms rallija ekipāža aizvadījus vairāku dienu treniņus. Foto: Facebook.com/VorobjovsRacing

Runājot par čempioniem, kuri šogad Talsos cīnīsies par Čempionu kausu, autosportisti atzīst, ka spēkošanās būs par katru sekundi: „Konkurence katru gadu ir bijusi spēcīga. Igauņi labi brauc, lietuvieši, baltkrievi - visi grib uzvarēt, bet mēs laikam vairāk. Kā būs, to redzēs tik svētdien, bet mūsu mērķis ir uzvara!" 

Latvijas rallija čempions Jānis Vorobjovs un stūrmanis Andris Mālnieks pirms starta ir labā noskaņojumā. Sportisti atklāj, ka ir patīkami piedalīties "Rally Talsi", jo tas ir pirmais vasaras rallijs, kurā var braukt starp pieneņu pļāvām un rapšu laukiem. "Sev mēs novēlam veiksmi un izturību, gan pašiem gan tehnikai.. Skatītājiem novēlam patīkamu un baudāmu ralliju, labi pavadītu laiku. Konkurentiem novēlam skaistu cīņu, - jo tāda būs! Un tad jau tiekamies sestdien - Talsos!" - nobeidz Andris Mālnieks.

Starts "Rally Talsi" pirmajai ekipāžai tiks dots sestdien, 16.maijā, plkst. 15:55. Pirmajā dienā sportistiem būs jāaizvada seši ātrumposmi, savukārt otrajā dienā pieci. Kopējais rallija garums ir 106 kilometri.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png