profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs: Brauksim savā tempā un augstāk par galvu neleksim

Mārtiņš Jankovskis 15.05.2015 - 00:09 Šlēgelmilhs: Brauksim savā tempā un augstāk par galvu neleksim
Haralds Šlēgelmilhs. Foto: No komandas privātā arhīva

Trešo gadu pēc kārtas Talsu rallijā startēs Haralds Šlēgelmilhs/Artūrs Pumpurs, kuri arī šogad brauks ar Dynamic Sport "Mitsubishi Evo X" automašīnu. Ja līdz šim Šlēgelmilhs pirms rallija aizvadīja samērā plašu treniņprogrammu, tad šogad aizņemtības dēļ rallijam nav sanācis sagatavoties pietiekami augstā līmeni. Ceturtdien Dynamic Sport komanda un Šlēgelmilhs/Pumpurs aizvadīja testus.

''Sākumā testos gāja sarežģīti, jo šie šogad mums bija pirmie rallija testi. Nobraucot pirmo posmu, sajūtas bija divejādas, taču uz treniņu beigām temps jau bija labs, lai arī jāsaka, ka treniņa ātrumposms tika pierakstits ar lielu rezervi. Diemžēl šogad lielās aizņemtības dēļ nav sanācis pilnvērtīgi sagatavoties Talsu rallijam, taču domāju, ka mēs iebrauksimies, jo, beidzoties testiem, sajūtas jau bija tādas pašas, kādas tās bija, beidzoties pagājušā gada Talsu rallijam,'' sarunā ar portālu Go4speed pēc testiem pastāstīja Haralds Šlēgelmilhs, kurš vēl piektdien plāno nobraukt Shakedown posmu.


Foto: No komandas privātā arhīva

Pēdējā laikā Haraldam autosporta programma ir ļoti piesātināta, jo sportists ir braucis ar ''Lamborghini'', ''Formula 3'', ''Legends'', ''Radical'' u.c.

''Šogad mūsu sagatavošanās bāze aizņemtības dēļ nav tāda pati, kāda tā bija iepriekš, bet mēs zinām, kas ir rallijs, tāpēc viss būs labi. Jā, mēs necīnīsimies par uzvaru, tāpēc brauksim savā tempā un augstāk par galvu neleksim,'' nobeidz Šlēgelmilhs, kurš piebilda, ka viņu nedaudz biedē iespējamais lietus, jo sportistam nav tādas braukšanas pieredzes rallijā pa lietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png