profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Talsu rallijā iekļauts skatītāju iemīļotais pilsētas un CVS paralēlais ātrumposms

Go4speed 17.04.2015 - 13:22 Talsu rallijā iekļauts skatītāju iemīļotais pilsētas un CVS paralēlais ātrumposms
Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Strauji tuvojas "Rally Talsi" jeb Čempionu rallijs, kas šogad būs ceturtais Latvijas rallija čempionāta posms un norisināsies 16. un 17. maijā. Kā ziņots iepriekš, "Rally Talsi" šogad būs ar starptautisku nozīmi, jo tas uzņems arī Lietuvas autorallija čempionāta, Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallija čempionāta un NEZ Junioru čempionāta posmus. Sacensībām jau šobrīd pieteikušies 20 ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

''Veidojot rallija programmu, allaž nākas meklēt līdzsvaru starp klasiskām Talsu rallija vērtībām un vēl nebijušiem elementiem, ar ko pievērst skatītāju uzmanību. Domāju, ka šogad izdevies rast augstvērtīgu kompromisu, jo rallija programmā iekļauts gan leģendām apvītais Strazdes ātrumposms, gan arī jauni ceļu posmi, kas savas tehniskās sarežģītības dēļ būs nozīmīgs izaicinājums visiem rallija dalībniekiem! Tāpat rallija programmā iekļauts arī skatītāju iemīļotais Talsu pilsētas ātrumposms, kā arī CVS paralēlais ātrumposms, kas "Rally Talsi" iepriekš izmantots pirms trim gadiem! Ceru, ka rallija skatītāji izmantos iespēju iegādāties ieejas kartes iepriekšpārdošanā, un savu rallija vasaras sezonu iesāks tieši Talsos!” apmeklēt ralliju aicina Rally Talsi organizators Raimonds Strokšs.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Atgādināsim, ka kopā sportistiem divās dienās būs jāveic 11 ātrumposmi (115 kilometri). Šogad rallija organizatori parūpējušies par to, lai skatītāji varētu redzēt ļoti daudz ātrumposmus. Tā, piemēram, pirmajā dienā no sešiem ātrumposmiem varēs redzēt visus sešus, bet nākamajā dienā no pieciem posmiem varēs redzēt trīs. Līdz ar to kopā no 11 ātrumposmiem skatītāji varēs redzēt deviņus ātrumposmus.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed
"
No piektdienas vairākās tirdzniecības vietās iespējams iegādāties Latvijas rallija čempionāta posma "Rally Talsi" ieejas kartes, kas iepriekšpārdošanā līdz 10. maijam maksās 12,00 eiro. Rallija nedēļā, no 11. maija līdz pat sacensību norisei 16. un 17. maijā, ieejas kartes cena būs 15,00 eiro. Sacensību norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties arī vienreizēju ieejas biļeti uz atsevišķu ātrumposmu, kas maksās 10,00 eiro.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

"Rally Talsi" ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga apliecība un personu apliecinošs dokuments. Pensionāri saņems 10% atlaidi, ja, iegādājoties ieejas karti kādā no Tūrisma informācijas centriem, uzrādīs derīgu pensionāra apliecību.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png