profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ekipāža pēc smagās avārijas cer atjaunot norakstīto Subaru (VIDEO)

Go4speed 14.04.2015 - 05:56 Ekipāža pēc smagās avārijas cer atjaunot norakstīto Subaru (VIDEO)
Tāds, lūk, izskatās ekipāžas Subaru pēc avārijas. Foto: Martin Plesník - MX Photographer

Jau ziņojām, ka Čehijas rallijsprintā ''Rocksteel Valašská Rally 2015'' smagu avāriju piedzīvoja kāda poļu ekipāža, kura pēc liela tramplīna, kurš tika veikts lielā ātrumā, nenovaldīja savu Subaru, kas noskrēja no ceļa un, ielidojot kokos, uzmeta vairākus kūleņus. Lai arī automašīna cieta ļoti smagi, ekipāža par laimi traumas neguva.


Foto: Krzysztof Babisz

Kā atzina pilots, tad, neskatoties uz to, ka auto šobrīd ir ļoti stipri bojāts un principā norakstīts, ekipāža ar saviem mehāniķiem centīsies salabot šo auto. ''Pirmajā reizē šajā tramplīnā nedaudz piebremzēju, taču otrajā reizē nolēmu iet uz pilnu. Diemžēl mēs smagi piezemējāmies un zaudējām kontroli pār auto, tāpēc mums nebija vairs variantu. Avārija notika lielā ātrumā, tāpēc mēs šobrīd nezinām, kādā stāvoklī ir drošības karkass. Šobrīd noteikti zinām to, ka dzinējs vairs nav labojams. Neskatoties uz šo smago avāriju, esmu apmierināts ar mūsu ātrumu,'' stāsta ekipāžas pilots.


Foto: Krzysztof Babisz

Lai arī bildēs redzams, ka auto cietis ļoti smagi, komanda negrasās padoties. ''Mēs gribam startēt nākamajā posmā (24.aprīlī), taču, vai mēs to varēsim darīt, zināsim tikai pēc neilga laika. Auto šobrīd joprojām atrodas Čehijā, taču remonts varētu aizņemt vairāk par vienu nedēļu. Šobrīd ir daudz sarežģītu un neskaidru lietu, bet komanda dara visu iespējamo, lai ļautu mums startēt nākamajā posmā. Šī situācija sarežģīja mūsu plānus un šobrīd nav patīkama, taču mēs nepadosimies. Gribējām iemācīties braukt ar pilnpiedziņas auto, taču šoreiz, lai iegūtu nepieciešamās zināšanas, mēs par to dārgi samaksājām.''


Foto: Krzysztof Babisz

Kamēr lielākā daļa turpina apspriest minēto avāriju, citi izsaka pārmetumus operatoram, kurš šo avāriju uzfilmēja, atrodoties ļoti bīstamā vietā.

Ekipāžas iespaidīgā avārija un pārgalvīgais operators:


Ekipāžas iespaidīgā avārija no cita skatupunkta:



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png