profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs uzņem apgriezienus Rally Liepāja otrajā dienā

Go4speed 08.02.2015 - 10:32 Vorobjovs uzņem apgriezienus Rally Liepāja otrajā dienā
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Rally Liepāja otrajā dienā, kas norisinās Liepājas pusē, lielisku sniegumu rīta ātrumposmos parādīja viens no latviešu zināmākajiem braucējiem - Jānis Vorobjovs. Lai arī šīs dienas augstā trešā starta pozīcija ekipāžai nebija visai veiksmīga, jo nācās tīrīt ceļu pārējiem sportistiem, Vorobjovs spēja pirmajos trīs dienas ātrumposmos no astotās pozīcijas pakāpties līdz trešajai vietai. Līderi palika nemainīgi - pirmais pārliecinoši Kreigs Brīns, otrais Sīms Plangi, kurš Vorobjovam priekšā par nepinām četrām minūtēm.

Svētdienas rīts iesākās ar sliktu redzamību, sniegotiem ceļiem un puteni. Rallijā pēc pirmā desmitnieka atgriezušies arī vakardienas neveiksminieki - Lukjaņuks un Kajetanovičs, kuru rezultāts kopējā ieskaitē netiek ņemts vērā, tomēr abi demonstrē lielisku sniegumu, uzrādot ātrākos laikus visos trīs rīta ātrumposmos.


Vecpils ātrumposma grāvī ieskrēja Playboy modele Tuškanova, tomēr spēja pabeigt ātrumposmu. Foto: Twitter.com/lilkabijs

Lielisku sniegumu demonstrēja arī citi latviešu braucēji - Svilim no sestās vietas izdevies pakāpties uz ceturto pozīciju, uzreiz aiz Jāņa Vorobjova. Dienu veiksmīgi iesāka arī Ralfs Sirmacis, pēc septītā ātrumposma viņš jau bija pakāpies uz astoto vietu kopvērtējumā un otro Junioru ieskaites klasē. Tomēr trešajā ātrumposmā Sirmacim nepaveicās un zem auto iestrēga veselas divas riepas, kas rezultējas ar aptuveni 20 sekunžu zaudējumu konkurentiem. Pēc trim ātrumposmiem Sirmacis ieņem desmito vietu absolūtajā vērtējumā un trešo Junioru ieskaitē, līderim Bergkvistam zaudējot 27 sekundes.

Interesants izvērtās astotā ātrumposma finišs, kurās vairākas avārijas tieši pēc finiša.


Foto: Twitter

Sportistiem jāaizvada vēl trīs ātrumposmi. Devītais ātrumposms sāksies pl. 12:45.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png