profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacim augstā ceturtā starta pozīcija Rally Liepāja pirmajā dienā

Go4speed 06.02.2015 - 19:11 Sirmacim augstā ceturtā starta pozīcija Rally Liepāja pirmajā dienā
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Pēc kvalifikācijas braucieniem pirmie piecpadsmit labāko rezultātu īpašnieki svinīgā ceremonijā Liepājas Olimpiskajā centrā izvēlējās starta numurus pirmajai Rally Liepāja dienai. Kā jau iepriekš paredzēts, visi sportisti izvēlējās pēc iespējas zemāku starta pozīciju. Kā pirmais rallija pirmajā dienā startēs ungāru sportists Kristians Hidegs, kurš nebija ieradies uz starta pozīciju izvēles ceremoniju.

Kā pirmais starta pozīciju izvēlējās Aleksejs Lukjaņuks, kurš uzrādīja labāko laiku piektdienas pēcpusdienas kvalifikācijas ātrumposmā. Viņš izvēlējās zemāko, piecpadsmito, starta pozīciju. Arī katrs nākamais sportists izvēlējās iespējami zemāko starta pozīciju. Pēdējā atlikusī pozīcija - pirmā - tika ungāru sportistam Hidegam, kurš nebija ieradies uz svinīgo ceremoniju.


Starta numuru izvēle izdarīta. Foto: Mārtiņš Jankovskis

Mārtiņš Svilis startēs kā desmitais, tikmēr Ralfs Sirmacis uz starta izies kā ceturtais, kas ir augstākā starta pozīcija starp latviešu sportistiem. Sirmacis ir vienīgais no junioru klases braucējiem, kuram izdevās iekļūt labāko piecpadsmitniekā.

Kā ziņots Vorobjovs Racing Twitter kontā, ekipāžai Vorobjovs/Mālnieks piešķirta 21. starta pozīcija.

Rīt uz starta neizies ungāru sportists Deivids Botka, kurš kvalifikācijā izcīnīja piekto vietu. Finišā no viņa auto motora nāca dūmi un pat liesmas. Līdz ar to pirmajā piecpadsmitniekā iekļuva kvalifikācijas sešpadsmitās vietas īpašnieks Jaroslavs Koltuns, kuram tika otrā starta pozīcija.

Pirmās piecpadsmit starta pozīcijas Rally Liepāja pirmajā dienā:
1. K.Hideg
2. J.Koltun
3. T.Kasperzyk
4. R.Sirmacis 
5. J.Hirchi
6. M.Hudec
7. J.Orsak
8. R.Jeets
9. R.Consani
10. M.Svilis
11. G.Costerano 
12. S.Plangi
13. K.Kajetanowicz
14. C.Breen
15. A.Lukyanuk

Starta saraksts rallija pirmajai dienai ir apskatāms ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png