profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igaunis Volvers: Varam pabraukt vēl ātrāk, taču negribas avarēt

Mārtiņš Jankovskis 23.01.2015 - 22:16 Igaunis Volvers: Varam pabraukt vēl ātrāk, taču negribas avarēt
Karls Martins Volvers. Foto: Artūrs Igaveņš, ASRT Media

Aizvadīta Rallija ''Sarma'' pirmā diena, kas izvērtusies gana interesanta. Sīva cīņa vērojama LRC3 klasē, kur pirmās divas ekipāžas šķir tikai nepilnas divas sekundes. Kā pēc pirmās dienas portālam atzina Ralfs Sirmacis un Karls Martins Volvers, tad ekipāžas var pabraukt vēl ātrāk.

''Jā, diena beigusies labi. Kas pats galvenais, tad neesam avarējuši. Ar katru kilometru kļūstam ātrāki, arī mašīna ir lieliska. Esmu priecīgs, ka ir lieliska konkurence ar Sirmaci. Sestdien sāksiem braukt tādā pašā tempā. Mēs varam pabraukt vēl ātrāk, taču negribas avarēt. Ātrumpsmi ļoti labi un man tie patīk. Ātrums? Šobrīd braucu uz kādiem 80% - 90%,'' tā Karls Martins Volvers.


Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Foto: Artūrs Igaveņš, ASRT Media

''Pirmajā un otrajā ātrumposmā braucām it kā labi, taču rezultāts kaut kur izpalika. Kā vēlāk noskaidrojās, tad bija jāklausa treneris un ātrāk jāpārslēdz ātrumi, kas turpinājumā arī palīdzēja. Trešajā posmā pirms mums viena mašīna bija iebraukusi grāvī. Tajā vietā skatītājs ar rokām rādīja sakrustotas rokas, tāpēc bija divdomīga situācija, vai stāties un teikt, ka tur kādam kaut kas nav labi. Taču ātri noreaģējām un redzējām, ka tur kāds vienkārši iebraucis kupenā un nevar tikt ārā. Tur zaudējām pāris sekundes. Ceturtajā posmā arī it kā viss bija labi, bet izskatās, ka ar Peugeot ir grūti cīnīties. Kļūdas rupjas neesmu pieļāvis, taču laiks gan nav labs. Tagad vēlreiz aplūkosim video un sestdien turpināsim braukt savā tempā un skatīsimies, ko varam darīt,'' tā Emīls Blūms.


Foto: Artūrs Igaveņš, ASRT Media

Otrais pēc pirmās dienas ir Sirmacis. ''Pēdējais posms bija grūts, jo sniga sniegs, tāpēc braucām bez papildus lukturiem. Šauros posmos braucam piesardzīgi, jo vēl neesam līdz galam apraduši ar jauno auto, kā arī šis auto ir savādāks par Ford Fiesta. Bet tur, kur ir plats ceļš, tur cenšamies braukt ātrāk. Taču rīt vēl gara diena priekšā. Šis rallijs mums vairāk ir kā treniņš, tāpēc domāju, ka Liepājas ERČ varēsim braukt vēl ātrāk. Sestdienas posmi? Jā, tie ir vairāk zināmi, jo tur ir braukts iepriekš dažādās sacensībās. Domāju, ka rītdien varēsim pacīnīties ar igauni,'' saka Ralfs Sirmacis.

Rezultāti LRC3 klasē:
1. K.Martin Volver/M.Jõerand, Peugeot 208 R2, 25:10.32
2. R.Sirmacis/A.Šimins, Peugeot 208 R2, +1.80
3. V.Gryazin/D.Lebedik, Peugeot 208 R2, +23.21
4. M.Niinemäe/M.Valter, Peugeot 208, +54.04
5. O.Ojaperv/J.Talve, Ford Fiesta R2, +1:04.42
6. E.Blūms/R.Vilsons, Foord Fiesta R2, +1:10.67
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png