profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ķenavs: Šī bija interesanta sezona, taču nākamā solās būt vēl aizraujošāka

Go4speed 31.10.2014 - 00:15 Ķenavs: Šī bija interesanta sezona, taču nākamā solās būt vēl aizraujošāka
Mārcis Ķenavs. Foto: ASRT

Rallijā Latvija, kas bija noslēdzošais Latvijas rallija čempionāta (LRČ) posms, uz starta izgāja divas ASRT rallija komandas ekipāžas – Igors Bulancevs un Sergejs Popovs. Pēc Jāņa Vorobjova avārijas Bulancevam bija lieliska iespēja kļūt par šī gada N4 klases čempionu, taču 15.posmā pilots pieļāva kļūdu un bija spiests izstāties.

"Rallijs Latvija šogad ASRT rallija komandai bija ļoti atbildīgas sacensības, jo pastāvēja iespēja mūsu komandas ekipāžai Igoram Bulancevam/Marinai Daņilovai ieņemt augstu vietu sezonas kopvērtējumā, tāpēc gatavojāmies ļoti cītīgi. Mērķis bija noturēt otro vietu kopvērtējumā un veiksmes gadījumā pacīnīties par čempiontitulu. Pēc Jāņa Vorobjova avārijas parādījās reālas iespējas to arī izcīnīt, bet tad sarežģīto laikapstākļu dēļ Bulancevs mazliet kļūdījās un aizlauza aizmugures labā riteņa piekari. Tas nozīmēja to, ka sacensības viņam bija beigušās," stāsta ASRT komandas vadītājs Mārcis Ķenavs.


Igors Bulancevs darbībā. Foto: Go4speed

"Ir mazliet sarūgtinājums par to, jo tituls bija tik tuvu. Taču jebkurā gadījumā uzdevumu izpildījām un otrā vieta sezonas kopvērtējumā prestižajā N4 klasē ir nosargāta."

Arī otrai komandas ekipāžai Sergejam Popovam/Andrejam Galkevičam šis rallijs nebeidzās tā, kā gribētos, jo pēc pirmās dienas izstāšanās tehnisku iemeslu dēļ, ekipāža otrajā dienā, mēģinot uzlabot savu sniegumu, piedzīvoja smagu avāriju 15. ātrumposmā.


ASRT komandas Citroen DS3 R3 automašīna. Foto: ASRT

"Kopumā šī komandai bija interesanta sezona, jo tā piedalījās ļoti daudz sacensībās, kā arī aizvadīja daudz testus. Bijām sacensībās Spānijā, kā arī sākām darbu ar Citroen Racing komandu, gatavojot Citroen DS3 R3 automašīnu. Daudz kas tika izdarīts, bet, skatoties uz nākamā gada plānu, 2015. gads solās būt vēl interesantāks," ar intrigu pabeidz Ķenavs, kurš piebilda, ka drīzumā ASRT komanda informēs par saviem nākotnes plāniem un mērķiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png